Slik jobber vi med VG Lista

Les mer

Golden Circle

HVOR ER GOLDEN CIRCLE?

Golden Circle er det innerste området nærmest scenen og inkluderer også et område på innsiden av catwalken (en del av scenen vår).

Inngangen til Golden Circle heter “Inngang indre område Vest” og er merket med en “V” på områdekartet.

HVORDAN FÅR MAN GOLDEN CIRCLE BILLET?

De som har fått billetter på forhånd har vunnet disse i konkurranser og annet, og får første mulighet til å komme inn i det indre området ved scenen. Når disse har kommet inn, vil området åpne for det generelle publikum – så lenge det er plass til dette! Det vil si at også de som står i kø i hovedinngangen kan få mulighet til å være i dette området.

De av dere som har fått en Golden Circle-billett skal ha mottatt denne i god tid før konserten. Med denne slipper du inn til en egen inngang for de som har Golden Circle-billett, og du får mulighet til å komme inn en halvtime før resten av publikum! Denne muligheten må du selv sørge for at du får benyttet deg av, det betyr at du må komme tidsnok. Åpningen av Golden Circle starter kl. 17:00 og lukker kl. 17:30. Vi anbefaler at du kommer minimum en time før kl. start, for å sikre de plassen din! Når området er åpnet for resten av publikum kan vi ikke garantere at du får plass i Golden Circle-køen, eller får komme inn i dette området. Hjelp både oss og deg selv og vær ute i god tid. De som kommer for sent risikerer å må benytte vanlig inngang til området. Dersom du har spørsmål vedrørende dette, henvend deg til de uniformerte vekterne på området, så kan de hjelpe deg.

LURER DU PÅ NOE ANNET?

Send oss en melding

Send e-post
Spotify

Spotify Kom i stemning