Slik jobber vi med VG Lista

Les mer

Praktisk informasjon

SIKKERHET

VG-Lista tar sikkerheten på største alvor og vi jobber kontinuerlig med politiet og de andre nødetatene for å lage et trygt og sikkert arrangement for alle.

VG-Lista arbeider målrettet for å ta vare på publikum. Prosessen inkluderer både interne og eksterne risikoanalyser, et kraftig fokus på kontinuerlig forbedring og utbedring, og et tett samarbeid med nødetatene.

Politiet sier: Vi har lang erfaring med sikkerhet rundt store arrangement, og vi har et godt samarbeid rundt arrangementet. Vi iverksetter de tiltakene vi mener er nødvendig, både synlig og usynlig. Politiet setter inn ekstra ressurser, og vil være synlig til stede for å skape trygghet. Sammen skal vi legge til rette for at de som skal på konserten får en fin og hyggelig kveld.

ADGANG FOR FUNKSJONSHEMMEDE

Det er avsatt et særskilt område for rullestolbrukere og bevegelseshemmede med sikt til scenen. Vi gjør oppmerksom på at vi i utgangspunktet har en plass til ledsager til hver HC-plass. Møt opp i god tid. Ved spørsmål ber vi deg ta kontakt med vektere på området, som vil kunne hjelpe deg.

HVA SKAL JEG TA MED MEG?

Vi oppfordrer alle til å kle seg etter været! Tenk at du skal være ute i flere timer, og at du må ha på deg klær som gjør at du får en god opplevelse når konsertene pågår. Dersom det regner, ha med deg regntøy eller poncho, hvis det er sol og varmt, ha med deg caps/hatt og solkrem. Ikke ta med paraply eller andre gjenstander som står på listen over ting som ikke blir tillatt inn på plassen, med mindre du er forberedt på at disse blir fratatt deg i inngangen.

Det er også lurt å ha med seg en veske eller liten sekk med vann og litt enkle mat i. Flasker blir ikke sluppet inn på vårt indre område, men det er viktig å ha dette med til du skal stå i køen for å komme inn!

 1. Klær etter været

  Sjekk værvarselet, ha med klær som gjør deg forberedt på det meldte været! Husk at det kan bli kjøligere på kvelden!

 2. Mat og drikke

  Viktig om du kommer tidlig og skal tilbringe mange timer i kø. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt med flasker eller annen væske inn på det ”Indre publikumsområdet” på Rådhusplassen i Oslo.

 3. Regntøy

  Dersom det begynner å regne er det lurt å ha en regnponcho eller lignende. Paraply er ikke tillatt.

 4. Caps

 5. Komfortable sko

  Det blir lenge å stå ute.

 6. Solkrem

HVA SKAL JEG IKKE TA MED MEG?

 • Bannere og plakater Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m)
 • Campingstoler o.l
 • Drikkeflasker. NB! Dette gjelder kun i det ”indre publikumsområdet” på Rådhusplassen.
 • Dyr
 • Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
 • Gjenstander som er forbudt etter norsk lov Paraplyer (ødelegger sikten for de som stå bak deg)
 • Profesjonelt foto-/video-/audio-utstyr
 • Våpen av enhver art
 • Laserpenner
 • Selfiestang

Ovennevnte punkter vil bli avvist ved inngangen. Spar deg selv og øvrig publikum for ergrelse og venting ved å ha med dette. Vi gjør oppmerksom på at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet. NB! Det er ingen oppbevaringsmuligheter på arrangementsområdet.

LURER DU PÅ NOE ANNET?

Send oss en melding

Send e-post
Spotify

Spotify Kom i stemning