Hovedinnhold

Mp3-spiller for svømmere

VANNTETT: Den vanntette mp3-spilleren festes i gummistrikken på svømmebrillene. Foto: Dolphin
VANNTETT: Den vanntette mp3-spilleren festes i gummistrikken på svømmebrillene. Foto: Dolphin
(VG Nett) Er du så avhengig av musikk at du gjerne lytter til favorittbandet mens du svømmer? Da er dette mp3-spilleren for deg.

Denne saken handler om:

Enkelte får rett og slett ikke nok av musikk og det vil elektronikkbransjen gjerne utnytte. Et japansk selskap har nå laget en mp3-spiller som er hundre prosent vanntett for deg som gjerne vil lytte til musikk under vann. I tillegg til at den er vanntett følger det med et feste til å henge spilleren fast i gummistrikken på svømmebrillene.
Mp3-spilleren har fått navnet Dolphin og er stort sett laget av silikon. Minnet er på én gigabyte og batteriet skal ifølge produsenten vare i ca. åtte timer.

Kun i Japan

Det er antakelig ikke så mange som velger å gå til innkjøp av den vanntette mp3-spilleren, men har du bestemt deg for å trene gjennom å svømme kan det jo være greit med en lydbok eller to mens du crawler av deg noen kilo.

Foreløpig er spilleren bare tilgjengelig i Japan, men man kan jo alltids håpe på at det blir en stor suksess slik at musikkspilleren kommer hit akkurat i tide til badesesongen.
Ellers finnes det flere løsninger som skal kunne gjøre iPod og andre mp3-spillere vanntette gjennom å legge spilleren i et vanntett etui.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi