• Får rolle i remake av klassiker

    Addison Rae Easterling (19) er angivelig verdens best betalte tiktoker og venninne med Kourtney Kardashian. Nå blir hun også skuespiller i den kommende remaken av tenåringskomedien «She’s all that» fra 1999, skriver Variety.

    Publisert 13. september, kl. 15:47

  • I originalen blir den populære high school-gutten Zackary dumpet av kjæresten, noe som fører til at han inngår et veddemål om at han kan forvandle hvilken som helst jente på skolen til ballets dronning. Han blir utfordret til å prøve med en av skolens upopulære og nerdete jenter. I nyinnspillingen, som har fått tittelen «He’s All That», er Zackary blitt til en kvinnelig influencer, spilt av Addison.

  • På Instagram skriver Addison Rae at rollen er en drøm som går i oppfyllelse. – Jeg er så takknemlig for alle mulighetene jeg har fått, og ingenting av det ville noensinne skjedd uten hver eneste en av dere, skriver hun videre til følgerne sine.

  • Det er filmselskapet Miramax som står bak nyinnspillingen - og originalen. Filmskaper Mark Waters, som står bak ikoniske filmer som «Mean Girls» og «Freaky Friday», skal regissere den.

  • Addison Rae har 60 millioner TikTok-følgere, og er med det den nest mest fulgte personen på plattformen, etter Charli D'Amelio. Filmrollen gjør henne til en av de første TikTok-stjernene som får en rolle i en stor hollywoodproduksjon.

  • Miramax har ennå ikke annonsert når «He’s All That» lanseres. Det er heller ikke kjent hvem som skal spille de andre rollene i nyinnspillingen.