Seks finalister klare: Disse kan få VG-lista til sitt hjemsted

To av disse stedene får VG-lista-konserter i sommer: Sistranda, Leknes, Dokka, Sjøvegan, Fredrikstad og Kristiansand.

  • VG
Publisert:
Artikkelen er over fem år gammel

Det er klart etter at juryen har gått gjennom bilder, videoer og poster i sosiale medier i forbindelse med konkurransen To Byer Extra.

De to byene eller tettstedene som skaper mest engasjement og har de mest kreative bidragene får besøk av VG-lista i forbindelse med den årlige turneen i sommer.

– Det er flere byer og tettsteder som virkelig har overbevist. Juryen har spesielt lagt merke til Sistranda, Leknes og Dokka. Der har folk vært med på alle etappene vi har hatt underveis, og sendt inn masse til VG-lista. Det er laget videoer, tatt masse bilder, folk har kledd seg ut, lagd musikk og kjørt ut store maskiner, sier Øyvind Solstad, ansvarlig for sosiale medier i VG.

Egen sang, egen dans og en haug med gærne folk!! Det burde kvalifisere til å få #vglista til DOKKA!!! #extravglistatildokka @vglistatopp20

På slutten ble det også fart i Sjøvegan, i Fredrikstad og i Kristiansand, forteller han.

– Dermed har vi seks byer og tettsteder med til neste runde, som starter førstkommende lørdag, 22. april. Da er det bare å følge med på VG-lista i sosiale medier - så kommer oppgavene til de seks byene der!

I juryen sitter også Vegard Harm, som er klar på hva han ønsker å se fra de aktuelle byene.

– Først og fremst gleder jeg meg meget hardt til å se alle bidrag som kommer inn! Det var så mye bra i fjor og jeg er sikker på at det toppes i år. Jeg forventer amazing kreativitet og mange happy faces! #gocrazynorway, sier Harm.

Solstad understreker at reglene er som før:

– Engasjement og kreativitet. Vis mest mulig engasjement i sosiale medier, og finn på ting som de andre byene eller tettstedene ikke har tenkt på.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no