Foto: Odin Jæger

Stjerneskudd kan vinne tre Spellemannspriser

De herjet på hitlistene med låta «Hallo» i fjor sommer. Fredag ble de begge nominert til tre Spellemannspriser.

Foto: Øyafestivalen

Isah var for de aller fleste helt ukjent i starten av 2019, men siden Karpe tok ham med på albumet «SAS PLUS / SAS PUSSY» har livet blitt snudd på hodet for 21-åringen fra Stavanger. Under P3 Gull i fjor ble han kåret til årets nykommer.

Foto: Fredrik Hagen

Nå skal de to vennene kjempe om de samme prisene. Begge er nominert i kategoriene «Urban», «Årets Gjennombrudd» og «Årets Låt». Flest nominasjoner har de to imidlertid ikke.

Foto: Klaudia Lech

Sigrid er nemlig nominert i fire kategorier, noe som er mest av alle de nominerte. Hun er i tillegg storfavoritt til å bli «Årets Spellemann».

Foto: Klaudia Lech

Sigrid er nominert i kategoriene popartist, årets album, årets låt og årets låtskriver. Produsenten hun bruker mest, Martin Sjølie, er i kategorien «Årets Produsent».

Karpe, som i 2021 skal fylle et allerede utsolgt Oslo Spektrum ti ganger, er nominert i tre kategorier: «Årets album», «Årets Låtskriver» og i «Urban».

Foto: Mattis Sandblad

En annen potensiell prisgrossist for fjoråret er Gabrielle. Hun er nominert i kategoriene «Popartist», «Årets låtskriver» og «Årets album». Rapperen Arif er også trippelnominert, for «Årets album», «Årets låt» og «Årets tekstforfatter».

Flere artikler

  1. Nyhetsquiz 14.02.2020

  2. Victoria's Secret-modeller krever endring

  3. Youtuber diktet opp kjærestens død

  4. Underholdningsnytt

  5. Nyhetsquiz 07.02.2020

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder