Foto: Frode Hansen

Slutt mellom Linnéa Myhre og Sondre Lerche

Slutt mellom Linnéa Myhre og Sondre Lerche

 • Jonathan Falk

Det sju år lange forholdet mellom bloggeren og artisten er nå over, ifølge førstnevnte.

Brudd mellom Linnéa Myhre og Sondre Lerche

Foto: NTB Scanpix

I en Youtube-video forklarer Linnéa Myhre at det er slutt, og har vært det en stund. Hun forteller dermed om hvordan hun nå har sittet innestengt med ekskjæresten sin, i en video som hovedsakelig handler hvordan man skal takle karantenetiden.


Foto: NTB Scanpix

– Jeg har hverken barn eller lite plass, men jeg har vært innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over, og det er heller ikke problemfritt, kan man si, sier Myhre i videoen og forteller videre at det har vært slutt i flere måneder.


Foto: Fredrik Solstad

Paret har vært sammen siden 2013. I løpet av de siste årene har paret periodevis bodd sammen i Los Angeles, hvor handlingen primært foregår i hennes siste bok «Meg, meg, meg». Hun slo igjennom i 2012 med «Evig Søndag», og har siden skrevet flere bøker om eget følelsesliv.


Foto: Frode Hansen

I en tekstmelding til VG skriver hun: – Dette er ikke en video om et brudd, men om å ta vare på sin mentale helse i en vanskelig tid. Vi håper denne kan sette fokus på de psykiske konsekvensene og utfordringene som kommer av det vi alle står oppi, og kan inspirere til å gjøre noe fint for seg selv og/eller andre.

Mer om

 1. Video
 2. Youtube
 3. Sondre Lerche
 4. Bok
 5. Los Angeles
 6. Influencer

Flere artikler

 1. Hollywood-agenter signerer TikTok-stjerner

 2. Sikker på at hun hadde corona: – Jeg knakk helt sammen

 3. Ariana Grande viser frem sin nye flamme

 4. Underholdningsnytt

 5. Dette er en e-girl