OPPTRER I KVELD: Bruce Springsteen, her i New York for en tid tilbake, går på scenen kl 19 i kveld. Foto: Arkivfoto: Getty

Bruce Springsteen har landet i Norge

The Boss (66) er på plass i Norge – få timer før han går på scenen på Ullevaal Stadion.

 • Elise Alexandra Gulbrandsen
 • Øystein David Johansen
 • Catherine Gonsholt Ighanian
 • Thomas Talseth

Artikkelen er over tre år gammel

Bruce landet på Gardermoen kl 14.40 i ettermiddag, melder TV 2. Med tanke på at konserten starter kl 19.00, er det grunn til å tro at han reiser rett til Ullevaal uten å sjekke inn på noe hotell i hovedstaden.

Lest denne? The Boss lurte alle

Da VG rykket til Gardermoen tirsdag ettermiddag, hadde det nettopp landet en chartret Boeing 737 fra Göteborg med et stort crew. Blant dem var Little Steven og Jake Clemons. Superstjernen selv og kona Patti Scialfa var imidlertid ikke å se. Senere på kvelden kunne svenske aviser melde at paret var igjen i Göteborg, mens de andre hadde dratt i forveien.

Nysgjerrig? Slik blir konserten

Den amerikanske film- og TV-stjernen Rainn Wilson (49) varsler på Twitter til sine 4,3 millioner følgere at han skal se The Boss live for aller første gang: «Hvor? Oslo, Norge, av alle steder».

Nysgjerrig? Les den egentlige grunnen til at «The Office»-stjernen besøker Norge – eksklusivt intervju med VG.

Bruce liker å bevege seg rundt i byen når han er på besøk. Han er blant annet hyppig gjest på et treningssenter Elixia Colosseum på Majorstua.

– Dette treningsstudioet er vårt lille gjemmested. Vi drar hit hver gang vi er i Norge, sa en vennlig Springsteen til VG i 2013.

VGs anmelder Stein Østbø var på plass på Nya Ullevi i Göteborg mandag, hvor The Boss gjorde seg fortjent til en firer på terningen. Se også VGs anmeldelse av turnépremieren i Pittsburgh.

Så du denne? Turneen kraftig endret

Springsteen er for skikkelig norgesvenn å regne. Han har besøkt Norge hele 13 ganger siden 1981, og morgendagens konsert er den første av tre han holder her i sommer.

66-åringen opptrer også på Granåsen i Trondheim 26. juli og i Frognerparken i Oslo 28. juli. Alle konsertene er utsolgt. Det er for øvrig aller første gang The Boss gjester Trondheim.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FULLT ØS: Bruce Springsteen omgitt av Steven Van Zandt og kona Patti Scialfa under turneåpningen i Pittsburgh i januar. Foto: AP

Kommentar: Bruce setter opp prisen – fordi han må

Årets Bruce Springsteen-turné markerer 35-årsjubileet av hans klassiske dobbeltalbum «The River», som i fjor ble gjenutgitt via praktboksen «The Ties That Bind».

Da Springsteen åpnet USA-delen av turneen i januar ( se VGs anmeldelse), spilte han «The River»-albumet i sin helhet – samtlige 20 låter i rekkefølgen de ligger i på dobbeltalbumet. Slik fortsatte det de neste månedene.

Men da han startet Europa-turneen i Barcelona 14. mai var det kun 12 «The River»-låter igjen. Setlisten er kraftig endret.

The Juke-Boss!Svensk jubel for Bruce SpringsteenSpringsteen jaget i kø-kaosBruce Springsteen-turneen kraftig endret

Flere artikler

 1. Slik blir Springsteen-konserten

 2. Bruce Springsteen tilbake i Oslo: Dette har han gjort her før

 3. Bruce og Beyoncé på konserttoppen

 4. Springsteen åpner opp om sitt begjær i ny selvbiografi

 5. Bjørnsonprisen til Bruce Springsteen: Bruce Bjørnson!

Fra andre aviser

 1. Nytt fra Bruce Springsteen: Hans beste album på mange, mange år

  Aftenposten
 2. Høy dollarkurs og tøff konkurranse skaper utfordringer for Bergen Live

  Bergens Tidende
 3. Dette er musikken du kan glede deg til i 2019

  Aftenposten
 4. Nordens største rockestjerne skal spille for opptil 400.000 i sommer. I morgen er det Bergens tur.

  Bergens Tidende
 5. Før var Håkan Hellström lykkelig hvis han fikk spille for 350 mennesker i en kjeller. Nå kan han selge 140.000 billetter på noen timer.

  Aftenposten
 6. Kong Håkan av Sverige regjerte Grieghallen

  Bergens Tidende

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no