Slik reagerer de andre artistene på MGP-bråket

– Steikandes forbanna

  • Maria Rud Halvorsen

Slik reagerte Tone Damli på problemene med stemmene i MGP-finalen lørdag. Sveip for reaksjoner fra de andre artistene.:point_right:

FØRST:

På grunn av problemer med NRKs stemmeløsning var det en jury som bestemte hvilke fire som gikk videre til gullfinalen. Du kan lese mer om stemmebråket her.
Damli, brødrene Solli-Tangen, Sondrey og Rein Alexander var blant dem som ikke gikk videre.

TONE DAMLI:

«Eg er berre så «steikandes forbanna» på måten dette blei gjort på!», skriver Damli på Instagram søndag. Hun uttrykker også frustrasjon over at innsatsen i finalen ikke hadde noe å si for hvem som gikk videre til topp fire.

SOLLI-TANGEN:

Brødrene Emil og Didrik Solli-Tangen hadde laget et helt nytt sceneshow til finalen. – Vi har brukt masse tid på å sette sammen et fantastisk show og for å engasjere fans frem mot finalen. Men dette har jo ikke vært verdt noen ting, sier Emil Solli-Tangen.

SONDREY:

Artisten Sondrey sier at han så stemmekaoset komme fordi NRK også hadde problemer i delfinale-runden.
– Dette blir som å pugge for harde livet til eksamen, uten at du får karakter. Jeg synes det er rart at NRK ikke brukte det gode, gamle stemmesystemet sitt, fortsetter Sondrey.

REIN ALEXANDER:

– Tusen tusen takk for all støtten, skriver Rein Alexander på Instagram og påpeker at det var en jury, og ikke publikum som fikk stemme sin favoritt videre.
Han, så vel som flere av de ovennevnte artistene, benyttet også anledningen til å gratulere Ulrikke med seieren.

ULRIKKE BRANDSTORP:

– Det er dødsstas. Jeg er så lykkelig og glad, sier vinner Ulrikke Brandstorp til VG søndag. Om stemmekaoset sier Brandstorp: – Jeg synger sangen min, så får NRK rett og slett styre med det rundt. Det er ikke mitt bord.

Flere artikler

  1. Solli-Tangen etter stemmeskandalen i MGP: Hadde laget nytt show til finalen

  2. MGP: Slik reagerte de andre artistene

  3. Tones manager vurderer pengekrav mot NRK

  4. Ulrikke Brandstorp vant Melodi Grand Prix: – Dette har jeg jobbet livet og ræva for!

  5. Tone Damli om Melodi Grand Prix-skandalen: – Steikandes forbanna