Foto: Skjermbilde / YouTube / Epic Games

Fortnite lanserer «party mode» etter Travis Scott-rekord

Travis Scott satte millionrekord i Fortnite

 • Xueqi Pang

Forrige uke satte Battle royale-spillet en ny rekord over antall spillere innlogget samtidig under et direkte-arrangement. Dette skjedde under rapperen Travis Scotts virtuelle konsert i spilluniverset.

Travis Scott’s Fortnite Concert Drew 12 Million Viewers

Foto: Skjermbilde / YouTube / Epic Games

I lagarbeid med selskapet Epic Games, som står bak spillet, fremførte Scott som en gigantisk animert spillkarakter-versjon av seg selv. På et tidspunkt sang han for over 12 millioner samtlige spillere. Aldri før har det samlet seg så mange under et direktesendt arrangement i Fortnite. Det melder Billboard.


Foto: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Epic Games-sjef Tim Sweeney sier Fortnite ikke lenger bare er et videospill, men også en sosial plattform. Scotts virtuelle konsert «Astronomical» ble holdt fem ganger, og til sammen sett av 27,7 millioner unike brukere. Antall visninger totalt er 45,8 millioner ganger, melder Cnet.

Fortnite: Travis Scott Astronomical experience seen by almost 28 million players

Foto: O'Connor/AFF-USA.com / AFF

Hele konserten varte i underkant av 10 minutter. Artisten fremførte sanger som «Sicko Mode» og «Stargazing». Begge fra hans 2018-album «Astroworld». Scott er også kjent som av-og-på-kjæresten til sminkemogulen Kylie Jenner, som han har datteren Stormi med.

Kylie Jenner bekrefter brudd, men avkrefter rykter

Foto: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Nå melder Tek.no at Fortnite skal lansere en ny spillmodus. Den har fått navnet «Party Royale», og byr på et nytt kart hvor alt er lagt til rette for at spillere kan eksperimentere med nye aktiviteter. Modusen er strippet for alt som ellers er i fokus i spillets vanlige Battle Royale-modus, så både våpen og bygging er borte.

Tek.no - Tester, guider, teknologi

Mer om

 1. Battle Royale
 2. Fortnite
 3. Dataspill
 4. Spill
 5. Epic Games
 6. Billboard
 7. Kylie Jenner

Flere artikler

 1. Underholdningsnytt 24.04.20

 2. Travis Scott skal «turnere» på Fortnite

 3. Disse opptrer i helgens historiske digitalkonsert

 4. Taylor Swift hyller norsk duo

 5. Coronakarantene gir spillrekord