Hovedinnhold

Hadde sex foran Tour de France-rytterne

HYGGELIG: Matt Goss, her etter en seier i 2011, fikk se publkum kose seg under den 16. etappen av Tour de France - på mer en ett vis. Foto: Scanpix/AFP.
HYGGELIG: Matt Goss, her etter en seier i 2011, fikk se publkum kose seg under den 16. etappen av Tour de France - på mer en ett vis. Foto: Scanpix/AFP.
(VG Nett) Matt Goss var vitne til en litt annerledes seanse på tourens hardeste dag.

Denne saken handler om:

Det var en beintøff, nesten 20 mil lang klatreetappe dagens Tour de France-deltakere måtte igjennom, og selv Bradley Wiggins innrømmet etter løpet av det var i tøffeste laget.

Det var det også for australske Matt Goss, som endte på en 83. plass, nesten en halvtime bak etappevinner Thomas Voeckler.

Han fikk seg likevel en liten opptur under klatreetappen.

- Dagens høydepunkt var et par som «elsket», for å si det pent, åpenlyst lang veien, twitrer 25-åringen.

Goss lå et godt stykke bak hovedfeltet, sammen med blant andre Edvald Boasson Hagen.

TV-kameraene skal ikke ha fanget opp seansen siden de lå såpass langt bak. Om vår egen Boasson Hagen var vitne til hendelsen, er ennå uvisst.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport