Hovedinnhold

Oddstips: Blackhawks vinner i New York

POENGMASKIN: Patrick Kane har nest flest poeng av alle NHL-spillere, og kan score i sin femte strake bortekamp.
POENGMASKIN: Patrick Kane har nest flest poeng av alle NHL-spillere, og kan score i sin femte strake bortekamp.
Regjerende mester Chicago Blackhawks er i kjempeform, og er klare favoritter mot et New York Islanders-lag som ikke får det til hjemme.

Denne saken handler om:

Et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

New York Islanders har gradvis blitt bedre de siste sesongene, etter at de har bygget opp laget med unge spillere. De har derimot tatt et steg tilbake denne sesongen hvor de omsider skulle bli til å regne med. De har ligaens nest verste hjemmestatistikk (5-7-8), og har tapt sine syv siste hjemme i gamle og utslitte Nassau Veterans Memorial Coliseum. Har riktignok tapt fire av disse etter sudden death/straffer, men får det altså ikke til på egen is. Det stemmer i alle fall ikke defensivt, og kun Edmonton Oilers slipper inn flere mål enn Islanders.

Chicago Blackhawks gikk til topps forrige sesong, og har gode sjanser til å forsvare tittelen. De har scoret suverent flest mål i NHL, og hele seks spillere har scoret tosifret antall mål. De har vunnet åtte av sine 11 siste kamper, og har kapret poeng i de syv siste matchene. Legg til at de har det tredje beste overtallspillet, mens Islanders er det svakeste i undertall, så bygger det meste av statistikken opp for Chicago-seier. Får i tillegg tilbake førstemålvakt Corey Crawford etter skade, og han starter i natt.

Chicago-seier i objekt 232 gir 1,80 ganger pengene, og spillestopp er 23.50. Kampen vises direkte på Viasat Hockey eller den kan strømmes på Viaplay.

Lever tipset her, eller sett opp dine egne forslag.

Kampen må kombineres ettersom det ikke er singelspill, og da velger vi å slå den sammen med San Jose Sharks-seier. Sharks er store favoritter hjemme mot Edmonton Oilers i objekt 239. San Jose har en av ligaens beste hjemmestatistikker (14-3-1), og viser fin form.

Edmonton Oilers har bare vunnet to av sine ti siste kamper, og har fem strake tap mot San Jose. De har færrest poeng av alle i Western Conference, og har flest baklengsmål av alle i NHL. Det unge mannskapet er svært gavmilde i eget forsvar, og kan få hard medfart i California.

Lykke til!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport