Hovedinnhold

Wozniacki med rekord-tidlig Wimbledon-exit

UTE: Caroline Wozniacki er allerede ute av Wimbledon i første runde av turneringen. Foto: Suzanne Plunkett, Reuters
UTE: Caroline Wozniacki er allerede ute av Wimbledon i første runde av turneringen. Foto: Suzanne Plunkett, Reuters
Danske Caroline Wozniacki er ferdig med årets Wimbledon-turnering etter at det ble tap 7-5, 6-7, 4-6 for østerrikske Tamira Paszek i 1. runde onsdag.

Denne saken handler om:

Kampen startet allerede tirsdag, men måtte avbrytes på grunn av regn. Den måtte utsettes en stund på grunn av regnet onsdag også, men kunne til slutt ferdigspilles.

Wozniacki vant første sett 7-5 og ledet 2-0 i det andre uten at det var gammel klasse over henne. Det er første gang at den danske spilleren ryker ut i 1. runde i Wimbledon.

- Jeg spilte ikke dårlig på matchballene en gang, men hun tok sine sjanser og sneiet linjen to ganger i den ene. Det viser bare hvilke små ting som avgjør tenniskamper, sa Wozniacki.

- Jeg har vunnet mange tette kamper med flaksen på min side, men i det siste har det bare gått feil vei. Det er klart at det er frustrerende. Jeg får trene hardt og forsøke å snu dette.

Paszek er bare rangert som nummer 37 i verden.

Federer lett videre

Tennisstjernen Roger Federer tok seg lett videre til tredje runde i Wimbledon-turneringen med seier over italienske Fabio Fognini.

Sveitseren vant med settsifrene 6-1, 6-3 og 6-2 onsdag. Federer har aldri røket ut av annen runde i en Grand Slam-turnering og har tatt seg videre med seier hele 47 ganger.

- Jeg jobbet hardt og gjorde en god kamp. Det var godt å være tilbake på Centre Court, sa Federer etter seieren.

Mange eksperter har Federer som favoritt til å vinne årets Wimbledon. Onsdag skrudde han selv opp forventningene med en ny, god kamp. Begge spillerne var aggressive og offensive i sitt spill, noe som ga publikum topp underholdning.

Celebert besøk

Blant de frammøtte var prins Charles av Wales og hans kone Camilla.

- Det er bra for tennissporten at de kommer og ser på, sa Federer.

Fognini kjempet hardt, men han lyktes aldri med å sette sin sveitsiske motstander på de store prøvene.

I tredje runde møter Federer enten franske Julien Benneteau eller Michael Russell fra USA.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport