Hovedinnhold

Sharapova vant Roland-Garros

VANT: Maria Sharapova kan kysse pokalen etter seieren i Roland-Garros. Foto: Afp
VANT: Maria Sharapova kan kysse pokalen etter seieren i Roland-Garros. Foto: Afp
Russiske Maria Sjarapova vant årets Roland-Garros med 6-3, 6-2 over Sara Errani i finalen lørdag.

Denne saken handler om:

2.-seedede Sjarapova kunne dermed juble for å ha vunnet alle de fire Grand Slam-turneringene i tennis. 25-åringen vant Wimbledon i 2004, US Open i 2006 og Australian Open i 2008. Og med lørdagens seier gjorde hun listen komplett, som 10. kvinne noensinne.

- Jeg har ikke ord. Det har vært en lang reise for meg for å komme hit. Det er så godt å være tilbake. Å vinne her er like spesielt som om dette hadde vært min første Grand Slam, sa en meget fornøyd Sjarapova etter seieren.

Selv om resultatet var overlegent, ga 21.-seedede Errani sin langt mer meritterte motstander enkelte problemer. Men Sjarapova svarte godt på forsøkene fra italieneren og kunne dermed innkassere en forventet seier.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport