Hovedinnhold

Frustrert Wozniacki slått ut av US Open

SKUFFET: Her rusler Caroline Wozniacki av banen, og må konstatere et trist sorti fra US Open. Foto: Reuters
SKUFFET: Her rusler Caroline Wozniacki av banen, og må konstatere et trist sorti fra US Open. Foto: Reuters
Caroline Wozniacki har slitt med skader i oppkjøringen til US Open. Tennisturneringen ble av den korte sorten for den danske jenta.

Denne saken handler om:

For etter 2-6, 2-6 i 1. runde mot rumenske Irina-Camelia Begu, som bare er rangert som nummer 96 i verden, forsvant den danske tennisjenta rett ut.

- Jeg prøvde, men lyktes ikke med å spille godt. Det ble for mange feil. Det er frustrerende, men jeg er nødt til å komme meg videre, sa tidligere verdensener Wozniacki.

Den danske jenta måtte ha behandling i annet sett. Forrige uke måtte Wozniacki trekke seg fra WTA-turneringen i New Haven. Også det på grunn av skade.

Enkelt for Serena

Serena Williams har vunnet grandslamturneringen i New York tre ganger. Hun fikk en fin start på årets US Open med 6-1, 6-1 mot 75. rangerte Coco Vandeweghe fra USA.

- Vinden varierte. Noen ganger blåste det sterkt, andre ganger ikke. Jeg kunne ikke slå for hardt, for da ville vi ikke visst hvor det ble av ballen, sa Williams som bare tapte to games.

Kort prosess

Novak Djokovic, tidligere verdensener på herresiden, fikk en enkel reise i 1. runde mot italienske Paolo Lorenzi. 73 minutter var alt serberen trengte for å vinne 6-1, 6-0, 6-1.

- Mitt spill var perfekt fra start til slutt. Det var viktig å ikke bruke for mye tid på denne kampen, samtidig måtte jeg unngå å undervurdere motstanderen, sa Djokovic.

Lorenzi hadde en forferdelig dag foran 24.000 tilskuere på Ashe stadion. Han brukte vinden som en forklaring på at alt gikk galt i tirsdagens kamp.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport