Hovedinnhold

Nadal slått ut i Montreal

TAPTE I CANADA: Rafael Nadal gikk på et overraskende tap i 2. runde av ATP-turneringen i Montreal mot kroaten Ivan Dodig. Foto: Ap
TAPTE I CANADA: Rafael Nadal gikk på et overraskende tap i 2. runde av ATP-turneringen i Montreal mot kroaten Ivan Dodig. Foto: Ap
Tidligere verdensener Rafael Nadal gikk på et overraskende tap mot kroatiske Ivan Dodig i ATP-turneringen i Montreal onsdag.

Denne saken handler om:

Dodig ligger på 41.-plass på verdensrankingen, men klarte likevel å slå ut verdenstoer Nadal. Kroaten vant 2.-rundekampen 1-6, 7-6 (7-5), 7-6 (7-5).

- Jeg følte ikke jeg spilte så dårlig, men jeg kan ikke si jeg spilte bra. I de avgjørende øyeblikkene spilte jeg ikke bra, sa Nadal.

Les også:  Illsint tennis-pappa slo tilskuer bevisstløs

Dodig strålte etter seieren.

- Dette er den største seieren i karrieren min. I livet mitt. Jeg nøt det virkelig. Jeg kjempet hardt for hvert poeng, og til slutt klarte jeg det. Jeg er veldig fornøyd, sa han.

Serbiske Novak Djokovic, som har overtatt posisjonen på toppen av verdensrankingen foran Nadal, er klar for 3. runde etter at Nikolaj Davydenko fra Russland ble slått 7-5, 6-1.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport