Hovedinnhold

Sjokktap for dansk tennisyndling

FINALETAP: Caroline Wozniacki gikk på en smell i dagens finale. Foto: AP
FINALETAP: Caroline Wozniacki gikk på en smell i dagens finale. Foto: AP
Tyske Julia Görges sjokkerte alle da hun slo verdensener Caroline Wozniacki 7-6, 6-3 i finalen i WTA-turneringen i tennis i Stuttgart søndag.

Denne saken handler om:

Wozniacki hadde stø kurs mot sin fjerde tittel for året, men det ble stopp mot den 32.-rankede tyskeren. Den danske tennisyndlingen har vunnet begge sine foregående møter med Görges.

Begge spillerne var gode når de hadde serven, men det ble avgjørende at Wozniacki ikke klarte å utnytte en eneste av sine breakmuligheter i kampen. Det første settet gikk til tiebreak med 7-3 i Görges' favør.

Er du på Facebook? Følg VG Nett-sporten!

Görges var toneangivende i annet sett og brøt blant annet Wozniackis serve til 2-0. Dansken fikk avverget Görges' matchball på 2-5, men tapte til slutt settet 3-6.

Tittelen var tyskerens annen i karrieren. Hun er den første tyskeren som vinner WTA-turneringen på hjemmebane siden Anke Huber gjorde det i 1994. Med seg for triumfen fikk hun 111.000 dollar og en Porsche sportsbil.

Wozniacki har tidligere i år vunnet WTA-turneringene i Dubai, Indian Wells og Charleston. Hennes store sesongmål på grus er French Open.

VG debatt: Diskuter tennis her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport