Hovedinnhold

Nadal jakter sin første US Open-triumf

JAKTER NY TITTEL: Rafael Nadal kan vinne US Open for første gang. Foto: AP
JAKTER NY TITTEL: Rafael Nadal kan vinne US Open for første gang. Foto: AP
En US Open-tittel mangler fortsatt i trofésamlingen til Rafael Nadal. Tirsdag startet verdenseneren jakten med seier i 1. runde.

Denne saken handler om:

Nadal fikk til tider god matching fra russiske Teymuraz Gabasjvili, men tok seg videre til 2. runde med 7-6 (7-4), 7-6 (7-4), 6-3. Spanjolen imponerte med sine knallharde server, den ene ble målt til 210 km/t, og leverte sju serveess.

VG Nett-leser:
Det blir nok Federer - Murray i finalen, og den vinner Federer.
Diskuter her!

- Jeg vet at jeg hvis jeg skal ha muligheter til å vinne her, så må jeg serve veldig, veldig bra. Det er en av de tingene jeg konsentrerer meg om, sa Nadal.

- Serven er ikke mitt beste slag, men jeg prøver alltid å forbedre meg, og det er hele tiden det jeg jobber med, fortalte verdenseneren.

Sportsinteressert?Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Tennisesset har vunnet Roland-Garros fem ganger, Wimbledon to ganger og Australian Open én gang, men har aldri lyktes på hardcourten i New York. Dersom han går til topps i US Open, blir han bare den sjuende spilleren i historien som klarer å vinne alle de fire Grand Slam-turneringene. Gjør han det i år, blir 24-åringen også den yngste spilleren som har klart det.

Tredjeseedede Novak Djokovic er også klar for 2. runde. Serberen vant 6-3, 3-6, 2-6, 7-5, 6-3 over landsmannen Viktor Troicki.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport