Hovedinnhold

Kuznetsova stoppet seierstørken

GLEDE: Svetlana Kuznetsova knytter nevene for seieren i San Diego. Foto: AP
GLEDE: Svetlana Kuznetsova knytter nevene for seieren i San Diego. Foto: AP
Svetlana Kuznetsova er på vinnersporet igjen. Søndag slo hun Agnieszka Radwanska og gikk til topps i San Diego Open.

Denne saken handler om:

Det var Kuznetsovas første turneringsseier i år. Det var faktisk ti måneder siden hun sist vant en turneringen, så seieren smakte ekstra godt.

Den russiske jenta innledet med å slå Radwanska 6-4 i første sett, men så fikk hun nerver. Hun brente fire matchballer i den andre settet som den polske jenta vant etter tiebreak.

I tredje sett hadde Kuznetsova igjen nervene under kontroll og vant settet og kampen med 6-3.

- Jeg bare rister. Denne seieren var viktig for meg, men jeg var frustrert i andre sett. Heldigvis kom jeg tilbake i kampen og tok kontrollen i tredje sett, sa hun etter at seieren var sikret.

Hun fortalte at nervene slo til for fullt i det andre settet. Knærne ristet og hun hadde problemer med balansen. Så nervøs var hun.

- Akkurat nå synes jeg lykken og livet smiler til meg, men dersom jeg hadde tapt kunne jeg nok ha tenkt på om det hadde vært noen vits i å fortsette med tennis det hele tatt. Jeg tror ikke dette vil skje igjen, sa Kuznetsova.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport