Hovedinnhold

Wozniacki til topps i Montreal

TIL TOPPS: Caroline Wozniacki stakk av med seieren i Montreal. Foto: AFP
TIL TOPPS: Caroline Wozniacki stakk av med seieren i Montreal. Foto: AFP
Danske Caroline Wozniacki viser storform før US Open. Mandag tok hun sin hittil største tittel i karrieren.

Denne saken handler om:

I finalen i Rogers Cup i Montreal slo hun russeren Vera Zvonareva enkelt 6-3, 6-2. Turneringen rangeres like under Grand Slam-turneringene, og den danske jenta hadde ikke vunnet en så stor turnering tidligere. Det var hennes niende WTA-tittel.

VG Nett-leser:
Minner meg om US Open i fjor, som også ble en selsom affære hva vær angikk.
Diskuter her!

Det ble en hektisk mandag for de to finalistene. Semifinalene ble utsatt, og først ferdigspilt mandag formiddag lokal tid. Senere på kvelden ventet finalen.

Wozniacki fikk ikke den beste starten på den kampen. Zvonareva brøt motstanderens serve allerede i første game. Men så skjerpet Wozniacki seg. Hun vant de neste fire gamene og avgjorde mer eller mindre første sett med det.

Zvonareva virket svært frustrert da Wozniacki spilte seg til seieren i førstesettet, og bedre ble det ikke i annet sett. Wozniacki brøt til 2-1-ledelse og igjen på 4-2. Da var finalen så godt som avgjort.

Les også:Wozniacki mot toppen i designerklær

Tidligere i år har Wozniacki vunnet i Ponte Vedra Beach og Farum. Nå reiser hun rett til New Haven for å spille den siste turneringen før US Open. Denne turneringen har hun gode minner fra. Hun vant der både i fjor og 2008.

I semifinalen tok hun en solid og overbevisende 6-2, 6-3-seier over Kuznetsova, som vant French Open i fjor og US Open i 2004. I Montreal har særlig serven til Wozniacki vært overbevisende.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport