Hovedinnhold

Boonen frykter at OL-drømmen ryker

SPURTKANON: Tom Boonen (t.v.) vil være høyt oppe på listen over OL-favoritter - dersom han kan stille. Her fra et ritt i juni. Foto: Yorick Jansens, Afp
SPURTKANON: Tom Boonen (t.v.) vil være høyt oppe på listen over OL-favoritter - dersom han kan stille. Her fra et ritt i juni. Foto: Yorick Jansens, Afp
Spurtkongen Tom Boonen droppet Tour de France for å forberede seg maksimalt for OL i London, men nå frykter han OL-drømmen kan ryke.

Denne saken handler om:

Han gikk i asfalten i en stygg velt under Tour de Pologne lørdag, noe som førte til at han måtte bryte rittet før søndagens etappe. Nå viser det seg at belgieren brakk et ribbein i styrten.

- Jeg kan ikke gjøre annet enn å vente og se hvordan situasjonen utvikler seg, men dette er kjedelig, for jeg er i veldig god form, og minst av alt ønsker jeg å miste OL, sier Boonen.

31-åringen har kjørt sterkt denne sesongen med seirer i både Flandern Rundt og Paris - Roubaix. Gode resultater som gjorde ham til en medaljekandidat i OL, men det spørs om ribbeinsbruddet kan la seg lege så raskt at han kan kjøre OL-rittet.

Også Thor Hushovd sliter før OL. Han måtte bryte Tour de Pologne før start lørdag på grunn av at kroppen ikke fungerer som den skal. Hushovd kommer trolig til å avgjøre mandag om han kjører i OL eller ikke.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel