GIFTET SEG: Marlen Kristiansen (28) og Edvald Boasson Hagen (30). Her er de etter målgang på etappe 21 i Paris i Tour de France 2017. Foto: Anders K. Christiansen VG

Edvald Boasson Hagen giftet seg i Oslo

Toppsyklisten Edvald Boasson Hagen (30) giftet seg med Marlen Kristiansen (28) i Oslo lørdag med flere sykkelnavn på plass.

Vielsen fant sted i Nordberg kirke lørdag ettermiddag på en fin soldag i Oslo. Bryllupet fant sted et år etter at Boasson Hagen fridde til sørlendingen, skriver TV 2.

Kristiansen og Boasson Hagen ble kjent i Grimstad, fruens hjemby, for syv år siden. Da visste ikke Kristiansen hvem syklisten var, men de ble venner og siden har vennskapet utviklet seg til noe mer.

Sist sommer var hun på plass under Tour de France hvor Boasson Hagen vant en etappe.

Slik feiret Boasson Hagen etter etappeseieren i Tour de France:

Marlen Kristiansen, som jobber som pilot, har tidligere avslørt at Boasson Hagen fridde ved å gå ned på kne i en park i den norske hovedstaden sist vinter.

Legenden hyller Edvald: – Utrolig imponerende

Blant de som var til stede i Nordberg kirke var sykkelkanonen Mark Cavendish, lagkamerat med Boasson Hagen på laget UCI Team Dimension Data.

– Det var et nydelig bryllup i flotte omgivelser med snø rundt. Det var som et Disney-eventyr. Det er nydelig å dele dette øyeblikkt med dem, sier Cavendish til TV 2.

– Min helt! Cavendish i tårer etter Edvald-seier

Kanalen skriver at også de tidligere syklistene Kurt Asle Arvesen og Lars Petter Nordhaug deltok i bryllupet. Det samme gjelder Team Skys Geraint Thomas.

Ti kjappe med Kristoff og Boasson Hagen: Lauritzen eller Hushovd?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder