FRA FIRE TIL SEKS: Slik annonserte Alexander Kristoff at familien på fire vil øke til seks i sommer. Her er Kristoff sammen med kona Maren og de to sønnene Liam (4) og Leo (7). Foto: Instagram/kristoff87

Kristoff blir tvillingfar i sommer: – Passer greit ikke å kjøre touren

Alexander Kristoff og kona Maren venter tvillinger til sommeren. Dermed får 32-åringen nok å henge fingrene i, selv om han ikke skal til Tour de France.

Det offentliggjorde den norske sykkelstjernen på Instagram på årets første dag.

«Vi utvider!», skrev Kristoff på bildedelingstjenesten, og fortsatte med å si at to nye Kristoff-babyer venter i 2020. Fra før har ekteparet Kristoff de to sønnene Leo (7) og Liam (4).

Til VG forteller nordmannen at kona Marens termin er etter Kristoffs planlagte deltagelse i Giro d’Italia. Årets Giro går fra 9. til 31. mai. Det er første gang Kristoff kjører i Italia i stedet for Tour de France siden 2012.

– Passer greit ikke å kjøre touren, ja. Det blir nok travelt, men også veldig koselig, skriver 32-åringen i en SMS til VG.

les også

Derfor dropper nordmennene Tour de France

NYE TAK: Alexander Kristoff, her fra sykkel-VM i 2019, er klar for nye tak i 2020. Han sesongåpner med Tour of Oman i februar. Foto: Heiko Junge

Kristoff har tidligere sagt at han vil sykle til han er 40.

– Jeg har egentlig sagt 38 som mitt siste år til kona. Men om jeg ikke får en annen jobb, så sykler jeg videre. Det kan være å mulig å sykle frem til jeg blir 40, sa han til VG i 2017.

Tvillingfødselen kommer ikke til å påvirke den planen.

– Så lenge de er friske og raske så påvirker nok det ikke min karriere, sier han.

På innsiden av Kristoffs nye luksushus

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder