Hovedinnhold

Hushovd ble far for annen gang

FORELDRE PÅ NY: Susanne og Thor Hushovd ble foreldre for andre gang natt til fredag. Foto: ESPEN SJØLINGSTAD HOEN / VG
FORELDRE PÅ NY: Susanne og Thor Hushovd ble foreldre for andre gang natt til fredag. Foto: ESPEN SJØLINGSTAD HOEN / VG
Thor Hushovd (34) og kona Susanne ble foreldre for annen gang da vesle Niklas kom til verden natt til fredag

Gutten på 3730 gram og 51 cm ble født med keisersnitt på Princess Grace Hospital i Monaco klokken 0.30, opplyser Hushovds personlige trener Atle Kvålsvoll.

Alt står bra til med mor og den nyfødte. Både foreldrene og storesøster Isabel (3) forteller at de er veldig stolte over siste tilskudd til familien.

- Jeg er glad for å kunne være med på fødselen i en periode jeg normalt skulle ha vært i Tour de France, sier Thor Hushovd, som også går glipp av London-OL.

- Mitt neste mål skulle ha vært OL i London. Nå blir det å være 100 prosent familiefar de neste ukene som gjelder. Det ser jeg fram til, og dette vil også motivere meg veldig i treningsarbeidet når det startes opp for fullt etter hvert, forteller den nybakte faren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel