Hovedinnhold

HTC legges ned

FORSVINNER: Mark Cavendish må finne seg et nytt sykkellag når HTC Highroad legges ned etter sesongen.
FORSVINNER: Mark Cavendish må finne seg et nytt sykkellag når HTC Highroad legges ned etter sesongen.
Mark Cavendish må finne seg et nytt sykkellag når HTC Highroad legger ned driften etter sesongen.

Lageier Bob Stapleton har jobbet hardt hele sommeren for å skaffe en langtidsavtale med en sponsor som var villig til å legge minst 10 millioner euro på bordet årlig.

Helt til søndag kveld var han i kontakt med en aktuell aktør, men forhandlingene brøt sammen.

Laget var også i samtaler om en forlengelse med HTC, men telefongiganten var ikke villig til å betale det Stapleton & co. ønsket seg. Torsdag måtte amerikaneren dermed innse et endelig nederlag.

- Vi hadde i prinsippet en avtale med en ny partner som skulle gi oss de nødvendige midlene til å fortsette på samme nivå som de siste årene. Men avtalen kollapset søndag kveld, midt i min kones 50-årslag, fortalte Stapleton torsdag.

- Forhandlingene med HTC ble avsluttet onsdag kveld. Og i morges besluttet vi å ikke drive det videre, da vi tror det ville blitt umulig å oppnå suksess.

Highroad er de siste årene blitt regnet som et av de beste lagene i sykkelsirkuset.

Stjerneryttere som Mark Cavendish og Matt Goss må nå finne seg et nytt lag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel