Hovedinnhold

Evans gir ikke opp Giro-seieren

KLAR FOR INNSATS: Her er Cadel Evans avbildet før den 11. etappen av Giro d'Italia sist onsdag. FOTO: Ap
KLAR FOR INNSATS: Her er Cadel Evans avbildet før den 11. etappen av Giro d'Italia sist onsdag. FOTO: Ap
Cadel Evans har ikke gitt opp kampen mot Vincenzo Nibali om sammenlagtseieren i Giro d'Italia.

Australske Evans ligger 1.26 minutter bak hjemmefavoritten Nibali seks etapper før slutt. På tirsdagens etappe skal det sykles 238 kilometer fra Valloire til Ivrea.

- Det er ikke så ille å ligge på annenplass i sammendraget. Som den ganske ambisiøse rytteren jeg er, så vil jeg si det ikke er umulig å vinne. Jeg skal være grådig der ute og fortsette å kreve mer av meg selv, sier Evans.

BMC-rytteren innser likevel at det kan bli vanskelig å ta igjen Nibali.

- Jeg ser et meget godt Astana-lag og en veldig god Nibali, som har klart å takle alt som er blitt kastet mot ham så langt, mener Evans, som vant Tour de France for to år siden.

To av de andre forhåndsfavorittene, Bradley Wiggins og Ryder Hesjedal, sto av rittet på grunn av sykdom. Giro d'Italia avsluttes i Brescia søndag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel