Hovedinnhold

Nå får du videobevis fra Birken

PÅ VIDEO: De rundt 20.000 deltakerne i Birkebeinerrittet får sjansen til å se seg selv på video søndag. Foto: Scanpix
PÅ VIDEO: De rundt 20.000 deltakerne i Birkebeinerrittet får sjansen til å se seg selv på video søndag. Foto: Scanpix
(VG Nett) Er du redd venner og familie ikke tror på at du fullfører Birkebeinerrittet? Allerede søndag kommer bekreftelsen på VG Nett.

Rundt 20.000 mennesker er påmeldt til lørdagens ritt fra Rena til Lillehammer. Hele rittet sendes LIVE på VGTV, og etter hvert som video fra hvert passeringspunkt blir klart, oppdateres birken.vgtv.no med nye klipp. Der kan kan du søke opp en deltager og se vedkommende passere de ulike passeringspunktene.

- Dette er gjort mulig fordi VGTV synkroniserer resultatdatabasen til Birkebeineren med et kontinuelrlig videoopptak fra hvert passeringspunkt, forteller produsent for VGTV, Pål R. Hansen.

VGTV:Følg sendingen fra 09.00 lørdag HER

Du vil kunne se deg selv, en kollega eller venn på seks forskjellige punkter søndag. Ved start, Skramstad, Kvarstad, Storåsen, Ballettbakken og ved målpassering.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby denne tjenesten til de mange tusen som deltar i rittet, og ikke minst til deres venner, familie og kolleger igjen. Nå kan de endelig få et innblikk av hvordan birkebeinerrittet faktisk er, sier Thomas Manus Hønningstad.

- Vi håper og tror dette kommer til å bli en stor suksess - og viser hvordan web-tv gir nye muligheter og kan brukes til å fange de store øyeblikkene også i breddeidretten, sier Manus Hønningstad.

OBS! Løypa i Birkebeinerrittet er på 94,6 kilometer. Starten er noe forandret fra tidligere i år, men vil fortsatt være på Rena. Målgang er ved Håkons Hall på Lillehammer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel