Hovedinnhold

Lettet Hushovd øyner Tour de France-start

** Kjørte inn til 4.-plass i dag: - Føltes mye bedre nå

OPTIMIST: Thor Hushovd følte seg bedre i dag enn han har gjort de siste, småtunge dagene i Tarare. Foto: AFP
OPTIMIST: Thor Hushovd følte seg bedre i dag enn han har gjort de siste, småtunge dagene i Tarare. Foto: AFP
Thor Hushovd var en lettet mann etter å ha spurtet inn til 4.-plass på 3. etappe av det prestisjetunge rittet Critérium du Dauphiné tirsdag.

To marerittaktige dager hvor han ble frakjørt av hovedfeltet, gjorde nordmannen lite snakkesalig. Onsdag var optimismen tilbake.

- Det føltes mye bedre nå heldigvis. Det var fryktelig tungt de to første dagene. Det gikk fort opp den siste stigningen, men jeg hadde gode bein og var aldri over i rød sone, sa Hushovd til BMCs nettsider.

Om de to første etappene hadde han dette å si.

- Det var en skikkelig nedtur. Jeg kom hit i god form, men så fikk jeg først en på trynet, og så fikk jeg et slag under magebeltet. Men jeg visste at formen er der, for jeg har gjort en god jobb. Jeg hadde langt fra gitt opp, så det var deilig at det fungerte så mye bedre i dag, sa nordmannen.

- Jeg håper å ha gode muligheter på den sjette etappen. Resten blir trening til Tour de France.

- Hvordan ser du på muligheten til Tour de France?

- Jeg er bare rolig av avslappet til det. Jeg må bare gjøre jobben min denne uken. Jeg er ikke helt 100 prosent ennå. Men hvis jeg gjør det jeg skal underveis og etter etappene, så kommer jeg opp mot 100 prosent og da kan det blir morsomt den siste uken. Det lover bra framover, sa «oksen fra Grimstad».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel