Hovedinnhold

Wiggins må stå over Tour de France

MÅ STÅ OVER TOUREN: Bradley Wiggins (33) må stå over Tour de France grunnet sykdom og skader. Her er han avbildet fra fjorårets Tour de France. Foto: Getty Images
MÅ STÅ OVER TOUREN: Bradley Wiggins (33) må stå over Tour de France grunnet sykdom og skader. Her er han avbildet fra fjorårets Tour de France. Foto: Getty Images
(VG Nett) Bradley Wiggins (33) kommer ikke til å forsvare sin Tour de France-tittel. Det bekrefter Team Sky i en pressemelding fredag kveld.

- På grunn av sykdom og skader er Brad forbi stadiet der han kan bli klar til Touren. Det er et stort tap, sier Team Skys lagleder Dave Brailsford i en pressemelding.

Wiggins måtte trekke seg fra Giro d'Italia grunnet en brystinfeksjon. Han har også slitt med en kneskade, og har ikke kunnet trene for fullt på grunn av det.

- Vi vet at slikt skjer i sport, men det er likevel en stor skuffelse for alle i laget og spesielt for Brad, sier Brailsford.

Wiggins er skuffet over ikke å kunne hjelpe lagkamerat Chris Froome til seier i treukersrittet.

- Det er en stor skuffelse å ikke bli klar til Touren. Jeg ville desperat være der for laget og fansen langs veien, men det kommer kke til å skje. Jeg kan ikke trene, og kommer ikke til å bli klar, sier Wiggins.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sykkel

Se neste 5 fra Sykkel