Hovedinnhold

Scrabble-stjerne utestengt i tre år

<p>REGELBRUDD: Scrabble-stjernen Allan Simmons er utestengt i tre år etter at han brøt reglene i det populære spillet.</p>

REGELBRUDD: Scrabble-stjernen Allan Simmons er utestengt i tre år etter at han brøt reglene i det populære spillet.

Foto: Matt Dunham, AP
Foreningen for britiske Scrabble-spillere har utestengt stjernespiller Allan Simmons i tre år etter at han brøt reglene i det populære spillet.

Denne saken handler om:

Tre personer skal ha vært vitne til at Simmons, som har skrevet en rekke bøker om Scrabble, la tilbake en håndfull brikker etter å ha trukket dem, for deretter å trekke nye brikker. Dette er et brudd på reglene, som sier at man må spille med de brikkene man trekker.

Simmons nekter for at han har jukset og sier til avisen The Times at han spilte på lik linje med alle andre.

– Du må huske at dette er på toppnivå, og spillene kan bli ganske intense. Det er mye som foregår oppe i hodet, så det er ikke alltid like lett å tenke på å følge reglene om hvordan trekke brikker til punkt og prikke, sier stjernespilleren.

Styremedlem Elie Dangoor sier han og andre i miljøet er dypt skuffet over Simmons, som er både godt likt og respektert.

– Men vi måtte ta affære. Ingen er større enn spillet, sier Dangoor.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport