Hovedinnhold

Skuffende av Tufte

Roeren Olaf Tufte måtte ta til takke med fjerdeplass i verdenscupstevnet i Luzern søndag.

- Det ble en tung affære og gikk ikke helt sånn jeg hadde håpet. Dette var ikke helt topp, men jeg har rodd bedre tidligere i uken og har fått mange gode svar foran VM, sier Tufte til NTB.

Det skilte to sekunder opp til vinneren Mahe Drysdale fra New Zealand.

- Tiden opp er ikke stor. Jeg ror stabilt teknisk og vet jeg har farten inne. Nå blir det et par rolige dager hjemme gården før vi samles til høydeleir 24. juli, sier Tufte.

Drysdale vant foran briten Alan Campbell og tsjekkeren Ondrej Synek. Vinnertiden var på 6.45,65. Campbell noterte 6.45,94, mens det ble jevnt mellom Synek og Tufte.

Treer Synek klokket inn på 6.47,28, mens Tufte fikk tiden 6.47,67.

- Vi hadde håpet på en bedre plassering, men det virket som Olaf ikke var helt med fra 1000 meter og inn. Det har vært hans styrke tidligere i uken, men tidsmessig er det ikke faretruende langt opp. Det var gode tider i dag, sier landslagstrener Bjørn-Inge Pettersen til NTB.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport