Hovedinnhold

Hege Bøkko ler av stringtrusetrikot

- Men jeg ville ikke gått med den selv

FRISKT: Hege Bøkko syntes det var et morsomt stunt av Takagi. Her blir hun vist bildet av VG Nett-journalist Klaus Eriksen. Foto: Bjørn S. Delebekk
FRISKT: Hege Bøkko syntes det var et morsomt stunt av Takagi. Her blir hun vist bildet av VG Nett-journalist Klaus Eriksen. Foto: Bjørn S. Delebekk
VANCOUVER (VG Nett) Det kommer ikke en bestilling fra Hege Bøkko (18) på den oppsiktsvekkende stringtrusetriokoten til japanske Miho Takagi (15).

Denne saken handler om:

Den 15 år gamle japanske skøyteløperen fikk manges øyne etter seg da hun trente i en noe uvanlig trikot på OL-isen i Vancouver. Om det var et motiv av en stringtruse utenpå trikoten, eller at selve trikoten var gjennomsiktig og viste undertøyet er ikke kjent.

Les også:15-åring med dristig OL-drakt

- Ha ha, se det ja, sier den norske skøyteløperen Hege Bøkko når VG Nett viser henne bildet av 15 år gamle Takagi.

Hun syntes det er et friskt stunt av det unge japanske skøytetalentet, men selv blir ikke den norske jenta spesielt fristet til å gjøre noe lignende.

- Det er ikke noe jeg ville gått med, men det er moro at noen skiller seg ut, sier Hege Bøkko.

VG-Debatt:
Diskutér OL her.

Vi møter Hege Bøkko på flyplassen i OL-byen Vancouver like etter at hun har kommer fra treningsoppholdet i Salt Lake City.

Hun nyter hver sekund i den varme Vancouver-luften, og gleder seg veldig til OL starter.

- Det har gått veldig bra i oppkjøringen, og nå er det bare utrolig moro å være på plass i OL, sier hun engasjert etter bare noen minutter på OL-jord.

Sportsinteressert?Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Om Bøkko og Takagi møtes i OL er foreløpig usikkert. De er relativt jevne. Bøkko har bedre personlige tider enn sin japanske konkurrent på 1000 m, 1500 m og 5000 m. Mens den japanske jenta har vært raskere enn Bøkko på 500 m og 3000 m.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport