Hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø er forlovet

FORLOVET: Johannes Thingnes Bø.
FORLOVET: Johannes Thingnes Bø. Foto: NTB scanpix
Johannes Thingnes Bø (24) er forlovet med Hedda Kløvstad Dæhli (24).

Denne saken handler om:

Skiskytterstjernen lever glade dager, og ikke bare i skisporet, der han nylig tok fire verdenscupseirer på rad og ble hyllet som «verdens desidert beste». Thingnes Bø bekrefter på Instagram at han er forlovet med jusstudenten Hedda Kløvstad Dæhli.

«She said YES!», skriver Thingnes Bø med et bilde av kjæresten hånds med en diamantring på.

«Fineste førjulstida noensinne», skriver Dæhli på Instagram med samme bilde.

Thingnes Bø har ikke besvart VGs henvendelser fredag ettermiddag.

Lest denne? Her melder Bø med kjæresten: – Godt fornøyd

Med en kjæreste med etternavnet Dæhli kan det bli et bra «sportsnavn» om det med tid og stunder skulle komme en arving.

– Dæhli er et stort navn i sporten. Tarjei mente at hvis vi fikk en sønn så burde vi kalle ham for Bjørn Dæhlie, sa en lattermild Bø til VG tidligere i år.

Ifølge Se og Hør møttes Thingnes Bø og Dæhli på sommeren i 2015. Først den 13. juni i fjor ble det klart at de var kjærester, etter et Instragram-innlegg hvor Dæhli skrev: «For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Ukebladet skrev i februar i år at Johannes Thingnes Bø og Hedda Kløvstad Dæhli har flyttet inn i en luksusleilighet til drøye åtte millioner kroner på Vinderen på Oslos vestkant.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Skiskyting

Se neste 5 fra Skiskyting