Hovedinnhold

Skiskytteren Tarjei Bø har blitt kjæreste med P3-produsent Gita Simonsen

SER MOT OL: Skiskytter Tarjei Bø er på vei mot OL-sesongen
SER MOT OL: Skiskytter Tarjei Bø er på vei mot OL-sesongen Foto: Hallgeir Vågenes, VG
Tarjei Bø (29) har skutt blink på hjemmebane: Gita Simonsen (25) er hans nye gull.

Denne saken handler om:

Bø bekrefter forholdet overfor VG, men ønsker ikke kommentere det ytterligere.

Bø og resten av skiskytterne er på full fart inn i OL-sesong, og det er bare halvannen måned til sesongstart. Nylig kom skiskytterlandslaget hjem fra samling, og nå går det slag i slag utover høsten helt til konkurranse-startskuddet går i november.

Det går ganske greit på hjemmebane også for Bø om dagen: P3 Morgen-produsent Gita Simonsen la tirsdag ut et bilde av seg og Bø på sin Instagram-profil med teksten «godkjent av svigermor».

Under P3 Morgen-sendingen samme dag fortalte Simonsen at hennes nye kjæreste hadde fått møte moren hennes for første gang, og at det hadde gått veldig fint.

OL-klar

Tarjei Bø har vært en av Norges desidert mest profilerte skiskyttere i en årrekke. I 2011 vant han verdenscupen sammenlagt, og i årene siden det har han hamstret både medaljer og verdenscupseire.

29-åringen har hatt mye problemer med sykdom de siste årene, men flere ganger har han slått grusomt tilbake og vist seg som en enorm mesterskapsløper. I 2015 var oppladningen til VM i Kontiolahti svært amputert, men han tok likevel ikke mindre enn fire bronsemedaljer.

Denne vinteren venter OL i Sør-Korea i februar. Bø har fra før stafettgull fra OL i Vancouver 2010.

Bø er ikke alene om å ha funnet lykken den siste tiden. Nå røper også toppbloggeren Sophie Elise hvem som er hennes nye flamme.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Skiskyting

Se neste 5 fra Skiskyting