Hovedinnhold

Hegle Svendsen skal opereres torsdag

OPERERES: Emil Hegle Svendsen skal opereres torsdag, og går glipp av starten på sesongoppkjøringen. Foto: Jostein Magnussen
OPERERES: Emil Hegle Svendsen skal opereres torsdag, og går glipp av starten på sesongoppkjøringen. Foto: Jostein Magnussen
(VG Nett) Skiskytterstjernen Emil Hegle Svendsen (26) må under kniven.

Det er en meniskskade i høyre kne som plager Svendsen.

- Jeg har delvis hatt problemer med kneet de siste to sesongene. Nå er det på tide å gjøre noe med det, sier Svendsen til VG Nett.

Det er den tidligere landslagslegen Trygve Kase som skal utføre inngrepet torsdag formiddag. Operasjonen gjør at Emil Hegle Svendsen går glipp av sesongens første samling til skiskytterlandslaget. Han kan heller ikke belaste kneet på noen uker.

- Jeg føler ikke at jeg går glipp av så mye. Det blir tre dager på krykker, så kan jeg begynne å trene på sykkel. Etter tre-fire uker kan jeg gå i gang med løpetrening. Men det er greit å få operasjonen unna nå, så slipper jeg forhåpentligvis problemer i framtiden, sier Svendsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Skiskyting

Se neste 5 fra Skiskyting