Hovedinnhold

RBKs styreleder:

- Det må noen endringer til i en eller annen form

... men Koteng hevder trenerskifte ikke har vært tema

HARDT PRESSET TRENER: RBKs styreleder Ivar Koteng (innfelt) er ikke fornøyd med utviklingen i Rosenborg. Men han hevder trenersparking ikke er tema nå. Per Joar Hansen fikk mange kritiske spørsmål etter cupbomben mot Ranheim. Foto: Scanpix.
HARDT PRESSET TRENER: RBKs styreleder Ivar Koteng (innfelt) er ikke fornøyd med utviklingen i Rosenborg. Men han hevder trenersparking ikke er tema nå. Per Joar Hansen fikk mange kritiske spørsmål etter cupbomben mot Ranheim. Foto: Scanpix.
(Rosenborg-Ranheim 3-4) Torsdag skal styret i Rosenborg blant annet evaluere Per Joar Hansens jobb det siste halve året. Styreleder Ivar Koteng sier det ikke betyr trenerskifte.

Denne saken handler om:

- Det er trist. Det er trist å se at vi ikke reiser oss i dag. Det er veldig ujevnt. Vi sliter med mye, sier Koteng til VG etter RBKs kollaps mot Ranheim.

Mannen ble av VG titulert som «Fotballens nye bøddel» etter sparkingen av både Jan Jönsson og daglig leder Hroar Stjernen i løpet av et drøyt halvår.

Da VG prater med ham kjørte han gravemaskin «for å få noe annet å tenke på» etter cupbomben og nok en nedtur for klubben.

Torsdag er det klart for styremøte i klubben. Da skal de sportslige prestasjonene det siste halvåret evalueres. Det er Koteng som leder møtet.

Ikke fornøyd

Han er sikker på at alle i klubben er enige om at utviklingen til laget i år har vært for dårlig.

- Hvor lenge får Per Joar Hansen sitte?

- Han har kontrakt ut neste sesong. Jeg kan ikke si noe annet enn det, sier Koteng.

- Er du fornøyd med jobben han gjør?

- Jeg er ikke fornøyd med resultatene. Men jeg er ikke en ekspert til å vurdere jobben han gjør. Men det er mange faktorer som spiller inn på resultatene i fotball, sier Koteng.

- Er klubben i krise?

- Nei.

- Hvordan skal dette løse seg?

- Gjennom hardt arbeid. Vi skal starte jobben i morgen klokken syv. Det må noen endringer til i en eller annen form men jeg sier ikke at det er å skifte trener. Men vi må finne på noe. Om det er å trene volleyball eller å gjøre noe annet en periode vet jeg ikke. Men vi må gjøre noe annet, sier Koteng.

Benekter at sparking er tema

Han benekter at det har vært et tema for styret å sparke Per Joar Hansen. Og han sier det ikke er det han tenker på før morgendagens styremøte heller.

Per Joar Hansen fikk en rekke spørsmål om hans egen stilling i klubben etter sjokktapet mot Ranheim.

- Det er flaut. Det er ydmykende og under enhver kritikk, sier Hansen til pressen etter kampen om hva han fortalte spillerne i garderoben.

- Supporterne krever din avgang. Hva tenker du om det?

- Jeg forstår at de gjør det etter en slik kamp. Det får jeg ta på kontoen, sier Hansen til adressa.no

- Tror du at du sitter over sommerferien?

- Det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport