Hovedinnhold

OL-roeren innrømmer: - Kjæresten var pinlig berørt

Penisbilde gikk verden rundt - nå forteller bronsevinneren om tiden etter London-lekene

«LILLE-HENRIK»: Her poserer de fire amerikanske roerne etter å ha tatt bronse i London-OL. Henrik Rummel (nest lengst til venstre) fikk mest oppmerksomhet i etterkant av medaljen - på grunn av dette bildet. Foto: AP
«LILLE-HENRIK»: Her poserer de fire amerikanske roerne etter å ha tatt bronse i London-OL. Henrik Rummel (nest lengst til venstre) fikk mest oppmerksomhet i etterkant av medaljen - på grunn av dette bildet. Foto: AP
(VG Nett) For ti måneder siden ble Henrik Rummel (25) langt mer kjent for dette bildet av «lille-Henrik», enn for bronsemedaljen han vant i London-OL.

Denne saken handler om:


I dag klarer han å le av bildet, som gikk sin seiersgang over hele verden - og som ga amerikanske talkshowverter en solid dose materiale til programmene sine.

Sosiale medier kokte, og vips, så var «lille-Henrik» brått mer berømt enn «store-Henrik».

Rummel opplever ikke mye oppmerksomhet som roer til vanlig. Derfor syntes han det var merkelig hvordan et blinkskudd tatt på seierspallen i London fikk så mye spalteplass.

- Det var litt bisart at det ble så stort. Men jeg syntes det var veldig, veldig kult. Foreldrene mine var urolig for at jeg skulle synes det var pinlig, men jeg syntes bare det var morsomt, sier Rummel til den svenske avisen Aftonbladet.

Han bodde flere år i Sverige som ung. I dag er han bosatt i New York, der han jobber i et investeringsselskap og trener knallhardt to ganger daglig frem mot OL i Rio i 2016.

Kjæresten kan styre seg

Hverdagen handler i det store og hele om trening og jobb fra seks om morgenen til ti om kvelden.

Og: Om planleggingen bryllup med 140 gjester denne sommeren. Den kommende ektefellen var imidlertid ikke veldig begeistret for bildet fra London:

- Hahaha. Hun var overhodet ikke fornøyd over at bildet ble spredt over hele verden. Hun var pinlig berørt, men nå takler hun det helt fint, selv om hun fortsatt ikke synes det er morsomt. Men joda, hun vil fortsatt gifte seg, sier Rummel.

Aftonbladet stilte deretter spørsmålet mange humret over i fjor sommer:

- Hadde du ereksjon på seierspallen i London?

- Nei, ikke i det hele tatt. Det er derfor jeg synes dette er morsomt. Jeg legger «den» i en viss posisjon for at det skal være behagelig når jeg ror. Men drakten jeg bruker har en hvit undertone, og når den strekkes ut, er det nesten så den blinker. Dessuten er drakten så tynn at man stort sett ser alt som er under.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport