Hovedinnhold

Tidligere Stoke-spiller dømt for drap på kjæresten

DRAPSDØMT: Andrew Hall fra tiden som akademispiller for Stoke i 2010/11-sesongen. Foto: SWNS
DRAPSDØMT: Andrew Hall fra tiden som akademispiller for Stoke i 2010/11-sesongen. Foto: SWNS
(VG NETT) Andrew Hall (18) var en svært lovende fotballspiller. Nå er den tidligere Stoke-spilleren dømt for å ha drept kjæresten med 60 knivstikk.

Denne saken handler om:

Hall ble i Luton Crown Court fredag dømt til fengsel på livstid med en minstetid på ti år for drapet på sin tidligere kjæreste Megan Leigh (15), skriver This is Staffordshire.

Han innrømmet i retten å ha knivstukket kjæresten hele 60 ganger i overkroppen, halsen og hodet.

- Var sjalu

Det skjedde 9. juni i år i et hus som tilhørte felles venner i Ampthill, en liten by med rundt 6000 innbyggere.

- Megan vil aldri komme til å oppleve gleden ved å gå opp til eksamen og vente på sine resultater. Hun vil aldri bli brudepike for en venninne. Hun endte sitt liv for dine hender bare 15 år gammel, sa dommer Richard Foster til Andrew Hall i retten ifølge Ekstra Bladet.

- Bare du vet hvorfor du handlet som du gjorde. Men det er tydelig at du var sjalu på hennes andre uskyldige vennskap, fortsatte dommeren.

- Vakker og glad jente

Hall var en del av Stokes ungdomsakademi på tidspunktet for drapet. Han var midtbanespiller på klubbens U18-lag og skal ha nærmet seg en profesjonell kontrakt med klubben.

- Du har kastet bort en lovende karriere som profesjonell fotballspiller. «Anger» er et overbrukt ord i denne retten, men i dette tilfellet er det helt klart et passende ord, sa dommeren ifølge Staffordshire.

Hall og kjæresten skal ha hatt problemer, men de gikk likevel sammen med Halls venner til White Hart pub i Ampthill ved midnatt før drapsnatten. De ble sist sett gående hånd i hånd fra stedet.

- Vi prøver å forstå det, men det er vanskelig. Hun var en vakker og glad jente, sier moren til en av Megans venner ifølge This is Staffordshire.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport