Hovedinnhold

Oscar har hatt medisinske tester hos Chelsea

... men har ennå ikke bestemt seg om han vil signere for klubben.

ANKOM LONDON: Tirsdag kom Oscar og resten av det brasilianske laget til London for å delta i OL. Foto: Camera Press/ David Dyson
ANKOM LONDON: Tirsdag kom Oscar og resten av det brasilianske laget til London for å delta i OL. Foto: Camera Press/ David Dyson
(VG Nett) Det brasilianske stortalentet Oscar spilte i går da Brasil slo Storbritannias OL-lag i en oppvarmingskamp. Etterpå innrømte han at han hadde vært i møte med Chelsea i London.

Denne saken handler om:

En av sommerens mange overgangsrykter i fotballverden har handler om hvorvidt den offensive midtbanespilleren Oscar, som har imponert på Internacional de tre siste årene, vil signere for Chelsea før overgangsvinduet lukker.

Sky sports har tidligere meldt at Internacional og Chelsea har blitt enig med en overgangssum på 240 millioner kroner for unggutten, men uten at noe har blitt bekreftet fra klubbhold.

LES OGSÅ:  Her er alle Premier League-overgangene.  

Etter at Oscar har kom til London tidligere denne uken for å spille på Brasils OL-lag, har det gått rykter om at han også har rukket innom Chelseas treningsfasiliteter for en medisinsk test.

Har møtt en Chelsea-lege

I et intervju med Sky Sports fredag kveld bekreftet den brasilianske 20-åringen at ryktene stemmer.

- Jeg hadde bare et møte med en lege, ikke noe annet. Jeg signerte ikke noen kontrakt og jeg vil vente til etter OL er over før jeg bestemmer meg for fremtiden, sa Oscar, som spilte en sentral rolle da Brasil slo Storbritannias lag i en oppvarmingskamp i Middlesbrough fredag.

Han fortalte at han tidligere i uken hadde bestemt seg for å bli i brasilianske Internacional, men at han nå hellet mot en overgang til Chelsea.

- Alle brasilianere har en drøm om å spille i Europa og i Premier League, det har jeg også.

OL hovedprioritet

Men Oscar vil altså fokusere på OL før han bestemmer seg for hvor han spiller neste sesong.

- Det er som en drøm for meg å delta i OL. Det er så viktig for karrieren min og jeg håper vi kan vinne gull her, sa han.

I oppvarmingskampen mot Storbritannias lag sørget scoringer fra Neymar og Sandro for at brasilianerne vant. Det var Oscar godt fornøyd med.

- Det var et godt resultat, men vi må forbedre oss gjennom konkurransen hvis vi skal nå finalen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport