Hovedinnhold

Perlescoring da Vålerenga vant toppkamp

Vålerenga fikk tøff motstand av Lillehammer, men vant til slutt 3-2. Mest oppmerksomhet fikk Magnus Hoffs frekke 2-1-scoring.

Vålerenga er i flytsonen og fikk en god start da Anders Hilt Jørgensen gjorde 1-0 i overtallsspill midtveis i 1. periode. Ledelsen holdt perioden ut, men etter knappe tre minutter av midtperioden svarte Lillehammer ved Alexander Reichenberg.

VGTV:  Se intervju med 18-åringen her!

Ti minutter senere var det duket for en sjelden perle på norsk is. 18-årige Magnus Hoff sto tilsynelatende ufarlig til bak mål, men gjorde en såkalt Zorro-finte og klasket pucken i mål til 2-1.

VG Nett-leser:
Til og med dommeren Ove Lüthke kalte det den "fineste scoringen i norsk hockey noensinne"
Diskuter med andre her!

- Jeg har sett folk gjøre det før, men det er utrolig at han skulle få det til. Han gjorde det på trening i dag tidlig, og jeg sa til ham at han måtte prøve det i kamp siden han gjorde det så bra på trening, sa Vålerenga-trener Espen Knutsen til TV 2.

Misfornøyd trener

Lillehammer utlignet nok en gang i tredje periode, men Simen Viker Brekke ble matchvinner for vertene etter 50.47. Gjestenes trener Tor Erik Nilsen var ikke fornøyd etter det knepne tapet.

- I første periode sto vi stille og gikk ikke på skøyter i det hele tatt. Vi var ikke klare, men her må man være med fra start. Man vinner ikke ligaen når man spiller slik vi gjorde i 60 minutter i dag, sa Nilsen.

Les også: Zuccarerllo Aasen er tilbake på is

Lørenskog i form

Bak lederlaget Stavanger i ishockeyens eliteserie er det jevnt, og Vålerenga benyttet sjansen til å stikke litt fra Lillehammer. Foran ligger også Lørenskog, som hadde få problemer med å ta seg av Stjernen tirsdag kveld.

Mats Frøshaug sendte vertene i ledelsen, mens Marius Trygg (tre scoringer) og James Sixsmith (to) også viste at målformen er inne. Stjernen reduserte to ganger, men truet aldri Lørenskogs ledelse og tapte 2-6.

Ny Frisk-smell

Fire dager etter det stygge 0-12-tapet for Stavanger ble det nok et gigantnederlag for tabelljumbo Frisk Asker. I bortekampen mot Rosenborg ble laget rundspilt fra start til slutt og måtte se pucken gå i eget mål ti ganger.

Ilja Dubkov, Thomas Wiig og Dag Morten Wehn scoret to mål hver i 10-0-seieren som gjorde at Rosenborg trygget 7.-plassen i eliteserien med sju poeng ned til Stjernen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport