Hovedinnhold

Liverpool-Suarez ble buet ut på Old Trafford

UGGEN VELKOMST: Luis Suarez ble pepet på hver gang han berørte ballen på Old Trafford. Foto: PA Photos
UGGEN VELKOMST: Luis Suarez ble pepet på hver gang han berørte ballen på Old Trafford. Foto: PA Photos
OLD TRAFFORD (VG Nett) (Forente Arabiske Emirater - Uruguay 1-2) Luis Suarez (25) var ingen populær mann da han i dag var tilbake på Old Trafford for første gang siden han nektet å ta Patrice Evra i hånden.

Denne saken handler om:

- Jeg representerer Uruguay, og det er alt som teller, sa Suarez til ESPN i forkant av dagens OL-kamp mot Forente Arabiske Emirater.

Sist gang Suarez gikk inn på Old Trafford-matta, var 11. februar i år.

Uruguayaneren var tilbake etter å ha sonet åtte kampers karantene på grunn av rasismeuttalelser rettet mot Manchester Uniteds Patrice Evra, men flere problemer oppsto før kampstart.

Da de to lagene skulle hilse på hverandre, nektet Suarez å ta Evra i hånden, noe som førte til nye, fete overskrifter i mediene og krasse uttalelser fra flere hold.

Neppe glemt

Da Suarez gjestet Manchester-gresset i dag, var det ikke i rød Liverpool-trøye, men i landslagsdrakta. Dèt virket ikke formildende på tilskuerne på Old Trafford, som langt fra har glemt hva som skjedde forrige gang 25-åringen var på besøk.

For hver ballberøring Suarez foretok, ble det buet heftig på tribunene. Og knapt noen fikk så mye applaus som Emiratenes keeper Ali Housani hver gang han reddet et forsøk fra Liverpool-spilleren.

Lydnivået steg til nye høyder da det oppsto diskusjoner ute på banen kanppe ti minutter før slutt. Dommer Peter O'Leary måtte til slutt trekke Suarez vekk fra disputtene, og det gikk et skuffet sukk gjennom tribunene da O`Leary lot være å dele ut kort.

VG LIVE:  Slik var kampen 

Matchvinner Lodeiro

Suarez klarte ikke å tegne seg på scoringslista under kampen i dag, men Uruguay tok likevel full pott i sin første gruppespillkamp i OL.

En stund så det en smule mørkt ut - Forente Arabiske Emirater var de første som fikk nettkjenning på Old Trafford, ved Ismaeil Al Junaibi.

Emiratene spilte god og underholdende fotball i store deler av første omgang, men Uruguay klarte likevel å komme tilbake i kampen før pause.

Tre minutter før hvilen fikk Uruguay frispark i god posisjon, og Gaston Ramirez curlet ballen elegant i nettet.

Nicolás Lodeiro ble kveldens matchvinner da han satte inn vinnermålet for Uruguay etter 56 minutters spill.

Etter kampslutt tok det lang tid før det seirende Uruguay-laget kom ut og møtte pressen. Og naturlig nok var mannen alle ville ha tak i - Luis Suarez. 25-åringen svarte på noen spørsmål på rasende kjapp spansk - før han hevet armen unnskyldende i været og ruslet forbi resten av pressekorpset og ut av Old Trafford.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport