Hovedinnhold

OL-komiteen i Trondheim truer med millionerstatning

OL-komiteen i Trondheim varsler at de vil kreve millionerstatning dersom det viser seg at regjeringen allerede har bestemt seg for at OL 2018 skal tildeles Tromsø.

Denne saken handler om:

Dette melder Adresseavisen.

- Er vi ført bak lyset? Har regjeringen allerede bestemt seg? Er vi med på det her under feil premisser? spør styreleder i Trondheim 2018 AS Marvin Wiseth.

Han liker ikke nyheten om at Åslaug Haga har fått klarsignal fra statsminister Jens Stoltenberg til å fremme sitt syn for Tromsø som norsk OL-kandidat 2018.

Stor tvil

- De siste dagene er det sådd så mye tvil rundt OL-avgjørelsen at vi vil ha en avklaring på hva som er rett og ikke rett. Hvis det viser seg at konkurransen mellom de tre byene ikke gjelder, vil vi kreve kompensasjon for utgiftene vi har hatt rundt vår OL-søknad, sier Wiseth til Adresseavisen.

Ifølge Wiseth har trønderne brukte om lag 10 millioner kroner på søknaden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport