Hovedinnhold

Lørenskog vant over forbundet

BLE TRUKKET: Lørenskog-spillerne jubler her etter en scoring mot Stavanger Oilers i desember i fjor. Før sesongen ble laget trukket 20 poeng av Ishockeyforbundet.
BLE TRUKKET: Lørenskog-spillerne jubler her etter en scoring mot Stavanger Oilers i desember i fjor. Før sesongen ble laget trukket 20 poeng av Ishockeyforbundet. Foto: Berit Roald, Scanpix
  • Send en melding til
Ishockeyklubben Lørenskog fikk tirsdag medhold av Oslo tingrett til å stevne Norsk Ishockeyforbund.

Denne saken handler om:

Foran ishockeysesongen 2013/2014 fikk Lørenskog 30 000 kroner i bot og et poengtrekk på 20 poeng for overtredelse av forbundets klubblisensreglement.

Lørenskog har i ettertid valgt å stevne forbundet for retten. Forbundet har imidlertid argumentert for at retten må avvise saken på grunn av manglende tilknytning til søksmålsgjenstanden. I tillegg mener forbundet at søksmålet fra begge sider bør avvises, fordi det er et rent sportslig internanliggende.

Tirsdag slo Oslo tingrett fast at «saken fremmes for begge saksøkerne». Dermed har Lørenskog vunnet første runde i poengstraffsaken, og møter Norsk Ishockeyforbundet i retten.

– Vi vil i den videre saksforberedelsen kreve fremlagt de etterspurte bevis, noe forbundet så langt ikke har etterkommet, sier Lørenskog-advokat Erik Flågan i en pressemelding.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport