PAR-I-HJERTER: Corinna og Michael Schumacher, her fotografert i 2007. Foto: J. L. Cereijido / EFE

Nå kommer filmen om Schumacher

Kona Corinna (50) skal for første gang snakke offentlig om sin mann siden Michael Schumachers tragiske skiulykke i romjulen 2013.

Det er Bild am Sonntag som forteller om en kommende kinofilm, der Corinna kommer til å snakke om sitt liv med verdens mestvinnende Formel 1-fører. Det bekreftes av filmens produsent, ifølge nyhetsbyrået AP.

Under den kommende filmfestivalen i Cannes skal det for første gang vises en trailer fra prosjektet.

Michael Schumacher fyller 50 år helt avskjermet: – Vi gjør alt som er menneskelig mulig

Omverdenen vet svært lite om Michael Schumachers tilstand etter ulykken, ettersom Corinna har bestemt at ingenting om hans helse skal ut.

Det eneste som er kjent, er at den tidligere Formel 1-eneren fikk alvorlige hodeskader da han falt på ski i Meribel i Frankrike den 29. desember 2013. Han våknet etter hvert opp fra koma og har siden blitt behandlet i en egen sykestue som familien har bygd opp hjemme i Sveits.

les også

Tatt for bensinfusk – nå slår Haugers team tilbake

Om hun kommer til å fortelle mer om hans helsetilstand i filmen, er ikke klart. Men Corinna Schumacher kommer i hvert fall til å fortelle om sitt liv ved den flerfoldige verdensmesterens side.

Også sønnen Mick (20) og datteren Gina-Maria (22) blir intervjuet i filmen. Det samme blir faren Rolf.

Corinna følger nøye barna, som begge gjør idrettskarrierer. Mens datteren driver med hest, følger Mick i farens fotspor og kjører Formel-biler. Han testet nylig en Ferrari Formel 1-bil, og moren var da på plass i Bahrain – sammen med blant annet sin egen mor Gabriele.

Mick (den gang 14) sto på ski sammen med faren da ulykken skjedde for fem og et halvt år siden. Han ble først fraktet med helikopter til sykehuset i Moutiers, deretter til Grenoble. Der ble han operert øyeblikkelig – med tanke på å redusere trykket i hjernen.

les også

Julie på 164 cm styrer et monster med 4000 hestekrefter

Etter å ha blitt holdt i kunstig koma til den 30. januar 2014, ble oppvåkningsprosessen satt i gang. Først den 14. april samme år ble det bekreftet at Schumacher ikke lenger lå i koma. Den 9. september 2014 kunne han endelig få forlate sykehuset og fortsette rehabiliteringen hjemme i Sveits.

Den nye filmen om Schumacher skal etter planen ha premiere den 5. desember 2019.

Schumacher-behandlingen: 1,2 millioner i ukenSchumacher-sønnens hyllest til faren

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder