Schumi jublet for cupheltene sine

- og nå er han spent på Lillestrøm-kampen

Michael Schumacher jublet da han fikk nyheten om at sensasjonslaget Nybergsund hadde banket Lyn i NM-cupen.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Det var Ola Tøraasen, kamerat og forretningspartner i Trysil, som ringte superstjernen etter at Nybergsund hadde slått ut eliteserielaget etter straffesparkkonkurranse i 2. runde på Ullevaal.

Fotballfrelste Schumacher, som har investert penger i klubbens eierselskap og trener med gutta i 2.-divisjonslaget fra Trysil når han er på hytta i skibygda, var meget fornøyd med resultatet.

- Han var svært glad på lagets vegne. Jeg fikk beskjed om å hilse, og ønske dem lykke til på vei mot cupfinalen, sier Ola Tøraasen.

Det var under trening til Grand Prix på Nürburgring at Tøraasen fikk fatt i Schumacher.

- Han fikk vite det dagen etter at vi hadde slått Lyn. Og nå venter han spent på resultatet av cupkampen mot Lillestrøm, sier Ola Tøraasen.

Familiekrangel

Men det er nok familiære forhold som opptar Schumacher mest for øyeblikket, etter at han søndag viste sin nådeløse side ved nesten å presse broren Ralf i autovernet på Nürburgring. Etter løpet havnet de i en kraftig krangel, og siden har de ikke sagt et ord til hverandre, skriver Bild. Nå krever avisen at brødrenes damer griper inn.

Det er ikke bare verdensmesteren i formel 1 som har Nybergsund som «favorittlag» for øyeblikket. Investorene og fotballkjendisene Stig Inge Bjørnebye og Lars Bohinen skal se kveldens 3.-rundematch mot Lillestrøm - og Bohinen har trent sammen med gutta fra «Sundet» - de siste dagene.

- Det koker her oppe nå, sier trener Ola Brenden - og ler godt.

- Og så har jeg hørt at Clayton Zane kommer for å sitte på benken. Jo da, det prates mye fotball her, sier Ola Brenden.

De «hælvrare» fotballspillerne fra Nybergsund, med keeperhelten Yngve Sandbuløkken i spissen, klarer nesten ikke å vente på årets kamp.

- Hvis vi kan stå imot presset fra Lillestrøm, og få scoret et mål eller to, kan det bli riktig festlig. Det må gjerne bli ekstraomganger og straffekonkurranse for min del, sier Ola Brenden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder