Se rally, drifting og bakkeløp eksklusivt på VG+

Pluss content

VG+ fortsetter satsingen på norsk rally, og viser samtlige NM-runder denne sesongen. I tillegg får du som abonnent se alle NM-løpene i drifting, samt NM i bakkeløp.

Publisert:
Artikkelen er over tre år gammel

Ved å kjøpe tilgang til denne artikkelen, får du høydepunktsending fra Rally Numedal.

Mens kun Rally Grimstad ble sendt live forrige sesong, vil det i år bli vist tre løp live. I tillegg til nevnte Sigdalsrally, vil det gjelde Rally Grimstad og Rally Hedmarken. Til de andre løpene vil det bli laget høydepunktsendinger med det beste fra løpene. Det er Nordur Film som står for produksjonen av disse løpene:

I år skal VG+ også vise alle NM-rundene i drifting. Terminlisten blir endelig spikret i løpet av kort tid, men det er allerede klart at første løp kjøres i mai. Også NM i bakkeløp i april vil bli vist på VG+.

– Bilsport har lange tradisjoner i Norge, og vi er glade for at vi i år kan vise enda flere grener. Rally er bilsportens flaggskip, mens drifting er den raskest voksende delen av sporten. Og NM i bakkeløp tror vi kan bli en veldig god seeropplevelse. Bilsportinteresserte kan se frem til et spennende år på VG+, sier nyhetssjef i VG-sporten, Aslân Farshchian.

Ofte stilte spørsmål

Hva skal til for å se løpene?

– Alt du trenger for å se kampene er et VG+abonnement. Dersom du allerede er abonnent trenger du ikke å registrere deg på nytt.

Hva får jeg i VG+?

– Her finner du informasjon om hva VG+ gir deg tilgang til.

Hva er Schibsted-konto, og hvordan lage bruker?

– Her finner du informasjon om hva Schibsted-konto er. Dersom du ikke allerede har en bruker, kan du opprette en ved å klikke “opprett bruker” i innloggingsfeltet.

Hvor kan man se løpene?

– Alle løpene vil bli vist som høydepunktsendinger. I tillegg vil NM-runde 1, 6 og 7 i rally bli vist live. Du kan se løpene i nettleser på alle enheter, men de vil ikke vises i appen. Opplever du problemer med visningen i nettleser, kan det være nyttig å teste en annen nettleser.

Hvordan se løpene på TV-skjermen?

■ Har du Apple TV (siste generasjon) kan du se kampen i VGs app. Du kan ikke kjøpe abonnement rett på Apple TV.

■ Har du en iPhone eller iPad kan du streame kampen fra mobilen/nettbrettet til tv-en via Airplay eller til en Apple TV via Safari.

■ Alternativt kan du koble en PC til TV-en med en HDMI-kabel.

■ Kampen vil ikke gå på den lineære TV-kanalen VGTV.

■ Chromecast fungerer hvis du åpner kampen i nettleseren Google Chrome i Android eller via PC (ikke i app på mobil).

Hvordan kontakter jeg support?

– Dersom du trenger hjelp, vil support være tilgjengelig på hverdager på vgpluss@vg.no og på telefon 22 00 02 22 (11.00–12.00)

.