Hovedinnhold

Ulseth ferdig som Northugs talsmann

SKILLER LAG: Otto Ulseth er ikke lenger Petter Northugs talsmann. Foto: Frode Hansen, VG
SKILLER LAG: Otto Ulseth er ikke lenger Petter Northugs talsmann. Foto: Frode Hansen, VG
(VG Nett) Otto Ulseths skal ikke lenger jobbe for Skiforbundet og Petter Northugs.

Denne saken handler om:

Det bekrefter Ulseth selv overfor Dagbladet.

- Jeg har aldri hatt noen personlig avtale med Petter. Norges Skiforbund har vært min oppdragsgiver. I prinsippet har jeg hatt samme rolle overfor alle løperne på elitelandslagene i langrenn for herrer, men det har naturligvis vært desidert mest henvendelser angående Petter, sier Ulseth til Dagbladet.

Ulseths avtale med skiforbundet gikk ut etter årets sesong, og ifølge langrennsjef Åge Skinstad ble ikke avtalen fornyet på grunn av en omorganisering. Det samme gjelder skiforbundets avtale med Rolf Nereng.

- At avtalene med Otto og Rolf ikke er fornyet, skyldes hovedsaklig en omorganisering av informasjonsstrukturen i hele Skiforbundet, forklarer langrennssjef Åge Skinstad til Dagbladet.

Ifølge Skinstad skal det bli ansatte en informasjonssjef med ansvar for alle grener. Han understreker at medieopplegget til langrennsleiren vil være klart i løpet av september. Han utelukker heller ikke helt at Ulseth og Nereng fortsetter.

Northugs nye manager, Lars Gilleberg, vil ta seg av henvendelser når Northug ikke er med landslaget.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Langrenn

Se neste 5 fra Langrenn