Hovedinnhold

Monsen: - Skinstad ringte

Åpner for norsk trenerjobb

ÅPNER FOR Å TRENE NORGE: Arild Monsen, som her snakker på en pressekonferanse i rollen som svensk sprinttrener i Whistler i 2010 bekrefter at langrenssjef Åge Skinstad har tatt kontakt. Foto: Scanpix
ÅPNER FOR Å TRENE NORGE: Arild Monsen, som her snakker på en pressekonferanse i rollen som svensk sprinttrener i Whistler i 2010 bekrefter at langrenssjef Åge Skinstad har tatt kontakt. Foto: Scanpix
Arild Monsen kan overta som norsk herretrener i langrenn. Han avslører at Åge Skinstad har tatt kontakt.

Denne saken handler om:

Monsen har hatt stor suksess med Sveriges sprintlandslag, og er blant kandidatene til å erstatte Morten Aa Djupvik. Sportssjef Åge Skinstad har allerede vært i kontakt med Monsen.

- Jeg kan bekrefte at Skinstad tok kontakt med meg om trenerjobben i går kveld. Hva vi snakket om, eller hva innholdet var i den samtalen, ønsker jeg ikke å kommentere. Men det var en hyggelig prat og de ønsker en dialog med meg, sier Monsen til Romsdals Budstikke.

Les også:  En av disse kan bli ny landslagssjef for Northug og co

Både Eldar Rønning og Martin Johnsrud Sundby har uttalt seg positivt om moldenseren. Monsen har ifølge Romsdals Budstikke satt kontraktsforlengelsen med svenskene på vent. Nå venter ytterligere dialog med Åge Skinstad. En avgjørelse må komme heller raskt.

- Å vente helt til 1. august er ikke aktuelt for min del. Jeg kan for eksempel ikke takke nei til Sverige med håp om å få jobben i Norge, og så ende opp med å glippe på begge jobbene, sier Monsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Langrenn

Se neste 5 fra Langrenn