Hovedinnhold

Fanklubben søker kjæreste til Emil Iversen: – Helt vilt

FRÅTSER I TILBUD: Emil Iversen, her under World Cup-sprinten i Drammen i mars, er populær blant damene.
FRÅTSER I TILBUD: Emil Iversen, her under World Cup-sprinten i Drammen i mars, er populær blant damene. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix
Fanklubben til Emil Iversen (25) går nye veier for å finne drømmedama til skistjernen.

Denne saken handler om:

– Jeg så at det plutselig dukket opp, og fikk helt latterkrampe. Det var så velformulert at det ikke var måte på, sier Iversen til VG.

Les også: Iversen avslører sannheten om «forholdet» til Stina Nilsson

Han sikter til et innlegg som dukket opp på Facebook-siden til hans egen fanklubb tirsdag kveld. Der er det lagt ut en konkurranse for å finne drømmedama til skiløperen:

«Kjenner du Emil's bedre halvdel? Nå er det cirka et halvt år siden Emil måtte feire Valentinesday alene. Den dag idag sitter Emil fortsatt singel og alene i sin flunkende nye tomannsbolig med utsikt over Meråker. Dette vil vi i fanklubben gjøre noe med. Tror du at du kjenner drømmedama til Emil, kommenter vedkommende nedenfor innen 9 juli, og hun vil være med i trekningen av et rosa pannebånd signert av Emil. Kanskje legger Emil også med «snappen» sin, og da kan jo alt skje!»

Stor pågang

– Jeg synes det er komisk. Jeg må vel ta til meg at mine beste kamerater synes det går så dårlig på damefronten at de må love ut pannebånd for å lokke jenter til meg, sier Iversen.

Les mer: Iversen innrømmer helbom før VM

– Så det er ikke du som står bak denne annonsen?

– Det er mange som tror at det er jeg som styrer den siden, men det er det ikke. Men jeg kjenner dem godt, sier 25-åringen, som innrømmer at det ikke går helt på skinner på damefronten:

– Det går dårlig der. Sånn er det når man er bonde fra Meråker.

SØKER DAME: Slik prøver Emil Iversens fanklubb å skaffe ham kjæreste.
SØKER DAME: Slik prøver Emil Iversens fanklubb å skaffe ham kjæreste. Foto: Skjermdump, Facebook

Innlegget har ikke vært ute i mer enn et døgn, men Iversen vasser allerede i tilbud. Godt over 800 folk har kommentert innlegget og «tagget» venner som de mener kunne passet langrennsprofilen.

– Det er helt vilt. Jeg får nesten ta det som en kompliment, sier en lattermild Iversen.

Fem kriterier

I Facebook-innlegget er det også ramset opp fem kriterier som må oppfylles for å kunne bli drømmedama hans. Selv er han ikke enig i alt:

1. Villig til å bo i Meråker. – Nei, det er ikke et must. Da begynner man å få veldig mange færre valg allerede, sier Iversen.

2. Habil på kjøkkenet. – Det stemmer bra. Det er et klart pluss.

3. Tålmodig. – Det er heller ikke øverst på listen.

4. Snill. – Ja, det kommer kanskje øverst.

5. Blid. – Det er også veldig viktig. Jeg verdsetter folk som er blide og snille, sier Iversen, som tidligere har beskrevet de virkelige kravene han har til drømmedama.

– Tror du at du kan finne kjærligheten takket være dette?

– Jeg har ikke mulighet til å kikke over kommentarene, men jeg er spent på hvordan de har tenkt til å følge opp dette. Men jeg er nok litt skeptisk, for det er kanskje ikke denne måten jeg i utgangspunktet satser på å finne meg dame på.

– Er du villig til å gi bort «snappen» din til en heldig vinner, slik det står i annonsen?

– Jeg har ikke lukket bruker på Snapchat, så den går det an å få tak i hvis man kikker litt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Langrenn

Se neste 5 fra Langrenn