ENDELIG KLAR: Petter Northug tar her bilder i Red Bull-regi. Nå er avtalen klar. Kommunikasjonsjef Kristian Kjelman kaster snø i bakgrunnen. Foto: Geir Olsen Foto:

Northug sa ja til Red Bull

(VG Nett) Petter Northug jr. skrev i kveld under den mye omtalte private sponsoravtalen med energidrikkprodusenten Red Bull.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg er stolt av å være en del av Red Bulls sponsorengasjement. De har et spennende program, og vil gi meg muligheter for framtiden. De er tradisjonelt en veldig trofast samarbeidspartner mot de personer de inngår avtale med, sier Petter Northug i en kommentar til NTB.

Avtalen ble i kveld klar etter at det tidligere tirsdag var full forvirring rundt forhandlingene.

TV 2 Sporten meldte først at Northug og hans team hadde bestemt seg for å droppe avtalen.

Så meldte NRK Sport at avtalen likevel var signert, før det nå er klart at Petter Northug skal sponses av leskedrikkgiganten.

- Saken ble avgjort tidligere i dag, men vi avtalte å sende ut en felles pressemelding via NTB. Jeg har ingen idé om hvor TV 2 Sporten fikk de feilaktige opplysningene sine fra, sier kommunikasjonssjef Kristian Kjelman i Red Bull til VG Nett.

VGTV:Northug: - Mange som har sagt de skal slå meg i en spurt. Det er bare å møte opp.

Sponsoransvarlig i Team Northug, Terje Julusmoen, sier at prosessen tok litt ekstra tid etter flere innspill den siste tiden.

- Derfor gjorde vi nøye vurderinger. I denne prosessen føler vi at skiforbundet har vært en fin sparringpartner, sier Julusmoen til NTB.

Generalsekretær Bård A. Amundsen i Norges Skiforbund er glad for at teamet har kommet fram til en avgjørelse.

- Vi har hele tiden sagt at vi står sammen med Petter om dette, og står 100 prosent bak teamets avgjørelse, sier Amundsen til NTB.

VGTV:Hanna og Sofia er gale etter Northug

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder